Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa: Contundència per seguir endavant (19-43)

Els de Xavi Pascual han dominat el derbi des del començament i, amb una diferencia de 24 gols, han sumat una victòria que permet passar pàgina de la derrota a la Champions

Victòria de rècord a Granollers. El FC Barcelona Lassa d’handbol s’ha endut el derbi català i ho ha fet contundentment, amb una diferència de 24 gols que mai abans s’havia adonat. Perquè els de Xavi Pascual han dominat des de l’inici del partit, tret la igualtat dels primers minuts, i això s’ha reflectit en el marcador. En un duel que es preveia clau per recuperar un equip que fa 48 hores va perdre contra el Szeged, i dies abans de jugar contra el Zagreb també a la Champions, els màxims golejadors han estat Dika Mem i Aleix Gómez (amb 6), tot i que 14 dels 15 jugadors que han disputat minuts –només Gonzalo s’ha quedat sense anotar- han aconseguit veure porteria.

Tot plegat per fer del partit contra el Granollers el millor de la temporada quant a anotació, que ja s’ha començat a olorar al descans (12-21). Perquè en la primera meitat, i tot i que els locals han pogut contenir el Barça en els primers 7 minuts de joc (4-5), la defensa blaugrana ha passat a l’acció –el Granollers s’ha quedat 11 minuts sense marcar- i l’atac ha començat a fer mal amb els contraatacs.

Una distància que s’ha continuat ampliant a la represa, i un parcial de 2-11 en 10 minuts ha acabat de trencar el duel (14-31, min 40). Amb el Barça en mode piconadora, els de Xavi Pascual han continuat aplicant una alta velocitat. Pere Vaquer, el jove jugador del filial, ha tingut minuts i ha aconseguit fer el 17-35 (min 49), mentre que Valero Rivera ha posat el +20 (17-37, min 50) i Alexis Borges ha fet que el Barça arribés als 40 gols (18-40, min 57). Accions que han arribat després del gol 500 de Viran Morros a l’Asobal (12-24, min 33), una xifra rodona que ha acompanyat la bona actuació del Barça, abans de tornar a posar el cap a la Champions.