Xavi Pascual: “En situacions difícils necessitem el Palau”

Xavi Pascual: “En situacions difícils necessitem el Palau”

Abans del gran partit contra el Vardar, el tècnic blaugrana ha recordat que “si és el campió d’Europa és per mèrits propis” i ha explicat que l’equip arriba “just”

Aquest dissabte el Barça Lassa rep al Palau Blaugrana (18 hores) el Vardar macedoni, l’actual campió d’Europa. S’apropa el final de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League, i els punts són bàsics per acabar com més amunt millor de cara als encreuaments de vuitens de final. És per això que el tècnic blaugrana Xavi Pascual ha demanat l’empenta del Palau Blaugrana: “El Palau serà molt important; en situacions difícils necessitem que ens ajudi, i estic convençut que l’afició respondrà”.

El partit arriba en un moment delicat per al conjunt barcelonista, que té diversos jugadors amb problemes físics. Pascual no podrà comptar amb els lesionats Lasse Andersson, Yanis Lenne i Aron Pálmarsson, però recupera jugadors com Pérez de Vargas i N’Guessan, que van acabar l’Europeu lesionats. En aquest sentit, el tècnic ha reconegut davant dels mitjans que l’equip arriba “just”, però ha advertit: “Sortirem amb tot el que tenim; que ningú dubti que ho donarem tot”. Tot i així, ha informat que de moment no pot completar una convocatòria de 16 jugadors.

Sobre el rival que visita el Palau, Xavi Pascual ha recordat en tot moment que “si el Vardar és el campió d’Europa és perquè s’ho ha guanyat”. L’equip dirigit per Raúl González es manté invicte aquesta temporada, però Pascual ha afirmat: “Juguem contra el millor equip d’Europa, però juguem al Palau”. Quant als macedonis, ha analitzat: “Té bons jugadors en totes les línies, pot doblar posicions, tenen jugadors extraordinaris en l’un contra un i bons llançadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut