Acaba la temporada amb sis títols de set possibles

Acaba la temporada amb sis títols de set possibles

El Barça Lassa ha tancat el curs havent aixecat la Super Globe, la Supercopa d’Espanya, la Copa Asobal, la Lliga Asobal, la Copa del Rei i la Supercopa de Catalunya

La plantilla del Barça Lassa va començar aquest dijous les vacances després de tancar la temporada 2017/18 amb un últim títol, la Supercopa de Catalunya. Amb la contundent victòria contra el Fraikin Granollers a Agramunt, els blaugrana van acabar el curs amb un balanç de sis títols dels set disputats. El conjunt de Xavi Pascual ha guanyat la Super Globe, la Supercopa d’Espanya, la Copa Asobal, la Lliga Asobal, la Copa del Rei i la Supercopa de Catalunya, mentre que a la Lliga de Campions va caure als vuitens de final.

SUPER GLOBE

En plena pretemporada, el Barça Lassa va viatjar a Doha (Qatar) per disputar el Mundial de Clubs com a equip convidat, i va acabar aixecant el títol. Als quarts de final es va superar l’Espérance Sportive de Tunísia (42-24), i a la semifinal es va guanyar l’actual campió d’Europa, el Vardar macedoni (32-29). Ja a la final, els de Xavi Pascual es van imposar al Füchse Berlin per 25-29 i van aixecar el tercer títol de la Super Globe de la història del Club.

SUPERCOPA D’ESPANYA

Uns dies més tard, els blaugrana s’enfrontaven al Logroño La Rioja amb un altre títol en joc. El campió de Lliga i Copa de la temporada anterior s’enduria de nou la Supercopa d’Espanya en imposar-se per 31-25 en el partit disputat a Ciudad Real.

COPA ASOBAL

Abans de les vacances de Nadal i l’aturada de la competició per l’Europeu de seleccions, el Barça Lassa es va desplaçar a Lleó per disputar la Final a Quatre de la Copa Asobal. A les semifinals, els de Xavi Pascual es van imposar clarament al Quabit Guadalajara (36-22). Un cop a la final, el rival seria l’equip amfitrió, l’Abanca Ademar León. Els culers van ser superiors durant els 60 minuts i van acabar imposant-se per 22-28 per aixecar el tercer títol del curs.

LLIGA DE CAMPIONS

Després d’una primera part de la fase de grups irregular, el Barça Lassa va completar una última fase impecable, amb quatre victòries consecutives, i va acabar en segona posició. El segon lloc encreuava l’equip de Xavi Pascual amb el líder de la Lliga francesa, el Montpeller. L’eliminatòria es preveia molt igualada, i així va ser. A França, els blaugranes van caure per 28-25, que obligava a remuntar al Palau. Tot i intentar-ho fins a l’últim moment, el triomf a Barcelona (30-28) no va ser suficient per accedir als quarts de final, i el somni de la Champions es va veure trencat.

LLIGA ASOBAL

Per vuitena temporada consecutiva, el Barça Lassa es va adjudicar la competició de la regularitat, i ho va fer amb més antelació que mai, amb sis jornades per davant. Els culers van aconseguir el títol matemàticament imbatuts –amb un empat a Guadalajara-, i no van perdre fins a la jornada 26. Finalment, els de Xavi Pascual van acabar la competició amb 28 victòries, un empat i una derrota.

COPA DEL REI

En el tram final de la temporada, el Barça Lassa volia arrodonir el curs amb el títol de la Copa del Rei que es disputava al Madrid Arena. L’equip va afrontar la competició amb plena concentració, i així ho va plasmar a la pista. Després d’un inici difícil, els culers van superar l’Atl. Valladolid als quarts de final (34-30), i a les semifinals van guanyar amb claredat l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil per 36-27. Ja a la final, el Barça Lassa va imposar el seu estat físic i la qualitat per endur-se el títol davant del Logroño La Rioja (35-28).

SUPERCOPA DE CATALUNYA

Amb totes les competicions finalitzades, el Barça Lassa i el Fraikin Granollers es van efrontar a Agramunt per disputar la final de la Supercopa de Catalunya. Abans, els blaugrana havien superat el Sant Esteve Sesrovies a les semifinals (21-32), i davant del conjunt vallesà els de Xavi Pascual van mostrar la seva millor versió ofensiva per acabar imposant-se per 46-27 i tancar el curs amb sis títols dels set possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut