La Champions torna al Palau

La Champions torna al Palau

El Palau tornarà a gaudir d’un partit de la millor competició dos mesos després

El Barça reprendrà la competició europea (dijous 9 a les 20.45 h / Esport3 i DAZN) davant del conjunt noruec de l’Elverum amb l’objectiu de classificar-se per als quarts de final de manera matemàtica si els de Carlos Ortega derroten els nòrdics. En aquest cas, s’estalviarien la ronda dels vuitens de final i els permetria recuperar i fer descansar alguns jugadors durant aquest període per tal de preparar amb més garanties la ronda prèvia a la Final a Quatre de Colònia. 

Els blaugranes lideren el Grup B de la Champions amb 19 punts després d’haver vençut en tots els xocs i només haver empatat a la difícil pista del Kiel el novembre passat. Els d’Ortega són l’equip de tota la Champions que més punts acumula i, a més, són la millor defensa a Europa amb només 291 gols encaixats i el segon millor atac de la competició amb 349 gols, només superats pel PSG francès amb 357. A banda, són l’equip amb millor balanç de gols marcats i encaixats amb una diferència a favor dels blaugranes de +58.

Recital ofensiu a Noruega

En el partit disputat a la pista dels noruecs, el Barça va fer un recital tant en atac com en defensa. De fet, els 46 gols anotats davant de l’Elverum van significar la màxima anotació de la història del Club a l'EHF Champions League fora del Palau Blaugrana superant els 44 que van marcar davant l'IFK Kristianstad (Suècia) a la tercera jornada de la temporada 2018/19.

Carlos Ortega: “Hem de pensar en el que és nostre i no pensar si ens podem classificar per als quarts de final”

“Estem entrenant bé. L’equip a dia d’avui després de tornar del Mundial estan en un moment de forma. Potser els problemes físics poden venir una mica més tard. Els problemes que tenim són els lògics per haver estat tant temps separats per entrenar amb les diferents seleccions. Malgrat les baixes que tenim, arribem en un bon moment”. 

Nosaltres hem de pensar en el que és nostre i no pensar si ens podem classificar per als quarts de final. Tenim molt de respecte per l’Elverum. Són un equip que està corrent molt més del que feia abans. Té alguna pèrdua al lateral dret i un parell d’incorporacions de joves que ho estan fent molt bé. I tot i que vam guanyar amb claredat a Noruega sabem que cada partit és una història i la diferència entre tots dos equips no són els 20 gols del partit d’allà”. 

“Si ens classifiquem per als quarts de final directament tenim un període llarg amb només partits de Lliga, tot i que també haurem de jugar la Copa del Rei i la setmana de seleccions. Però en aquest període podrem recuperar jugadors, donar descans a jugadors que ho necessitin per poder preparar l’encreuament de quarts, que és primordial”. 

Domen Makuc: “Aquí estic gaudint, em sento bé i estic content d’estar amb l’equip una altra vegada”

“Després d’estar amb les seleccions no és tan fàcil venir i jugar amb l’equip una altra vegada, però hem demostrat a Granollers que hi estem ficats i només hem de seguir així”.

“Al Mundial no vaig jugar molt però he guanyat una mica més de confiança. Aquí estic gaudint, em sento bé i estic content d’estar amb l’equip una altra vegada”. 

“A l’handbol modern canvies de posició molt. I tant és si estàs de lateral o de central però és gairebé el mateix. No tinc problemes. Si l’entrenador em fica de lateral, no tinc problemes. Només vull passar-ho bé a la pista”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-ab0afe4e-ae35-497c-a46a-590c33520114

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut