Haniel Langaro, renovat fins al 2025

Haniel Langaro, renovat fins al 2025

El lateral esquerre continuarà vestint la samarreta blaugrana dues temporades més

El FC Barcelona i Haniel Langaro han arribat a un acord per ampliar el contracte que els unia fins al juny del 2025. El brasiler acabava la vinculació amb el Club aquesta temporada, però totes dues parts han acordat fer-ho per dues temporades més. Aquest acord estava aparaulat abans de la lesió del jugador davant del HBC Nantes al partit de Champions i el Club ha volgut mantenir la seva paraula malgrat la situació física del lateral brasiler.

Langaro va arribar al Barça l’estiu del 2020 provinent del Dunkerque HB francès, on s’hi havia estat tres temporades. Abans però, havia debutat a Europa de la mà del Logronyo-La Rioja a l’Asobal el curs 2015/16 i s’hi va estar dues temporades, en què destaca per la seva potència en el llançament exterior.

_GP28146

Jugador eficient en atac i defensa

Des de la seva arribada al Barça, sempre ha demostrat ser un jugador polivalent en atac com en defensa. La seva envergadura ajuda en tasques defensives i la seva potència de xut, el fa un actiu molt valuós per als sistemes d’atac de Carlos Ortega, entrenador de l’equip.

En les seves tres temporades al Barça, el brasiler ha jugat 74 partits a la Lliga Plenitude Asobal i ha marcat 220 gols (2,97 gols de mitjana per xoc). A la Champions, la seva aportació és també molt positiva. En els 47 enfrontaments disputats ha fet 85 gols i la seva mitjana de gols per partit és d’1,8.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut