El Barça al complet

El Barça al complet

Carlos Ortega ja ha pogut preparar el derbi de divendres davant del Fraikin BM Granollers

Des del 18 de desembre passat en què el Barça va aixecar el títol de la Supercopa Ibérica a Màlaga després de derrotar el Porto, la totalitat de l’equip no estava al complet. Després d’aquell partit els jugadors van agafar uns dies de vacances de Nadal abans de començar la preparació amb les seves seleccions de cara al Campionat del Món disputat durant el mes de gener.

Carlos Ortega ha pogut fer el primer entrenament amb tota la plantilla per preparar el primer partit de la segona volta de la Lliga Plenitude Asobal. Tot i això, el tècnic malagueny no ha pogut comptar amb els lesionats Aitor Ariño (genoll), Haniel Langaro (tendó d'Aquil·les) i Thiagus Petrus (isquiotibials). A més, no ha pogut comptar al cent per cent amb Tim N’Guessan i Aleix Gómez, que es recuperen de les lesions patides abans de l’aturada i la seva participació al xoc de divendres encara és dubte.

Primer entrenament de Pol Valera

La principal novetat a l’entrenament del Barça ha estat la del nou fitxatge del Club. Pol Valera ha conegut els seus nous companys i ha tingut la primera presa de contacte a les ordres de l’entrenador blaugrana Carlos Ortega. El jugador, que prové del Fraikin BM Granollers, ha estat fitxat pel que queda de temporada i tres més, fins al juny del 2026.

Foto amb els medallistes

Abans de l’inici de l’entrenament els quatre jugadors blaugrana que han aconseguit medalla al darrer Campionat del Món han posat amb les medalles aconseguides. Dika Mem, Melvyn Richardson i Ludovic Fàbregas han mostrat la medalla de plata, mentre que Gonzalo Pérez de Vargas ha fet el mateix amb la de bronze aconseguida davant de la Suècia de Hampus Wanne, Jonathan Carlsbogard i el tècnic Tomas Svensson. Cal recordar que Fàbregas va ser escollit com a millor pivot del campionat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut