Toca la 14a victòria en Lliga

Cal oblidar la gran victòria a la Champions davant del Kiel i centrar-se en la Lliga

Després de vèncer el Kiel al partit de la Champions dimecres passat, el Barça torna a jugar un altre partit a la Lliga Plenitude Asobal (Esport3 / 21.15 h) al Palau davant del Blendio Sinfín corresponent a la Jornada 14 de la competició domèstica.

Els càntabres viatjaran a Barcelona ocupant la penúltima posició, en què només han sumat sis punts en les 13 jornades disputades fins al moment. De fet, dels últims nou partits jugats a l’Asobal només ha sumat un empat i n’ha perdut vuit, cinc dels quals de manera consecutiva. Amb aquesta dinàmica afronten el xoc davant d’un equip consistent en tots dos cantons del camp. Els de Carlos Ortega s’han mostrat sòlids durant tot l’any i després de sumar dos punts més a la Champions afronten aquest jornada de Lliga amb les màximes garanties.

Canvis en l'alineació

El preparador culer no podrà comptar amb Aitor Ariño, que a l’enfrontament amb els alemanys va fer-se mal al genoll i s’estarà uns sis mesos de baixa. A més, Ortega ha decidit donar descans a Aleix Gómez i Ludovic Fàbregas, que acumulaven molts minuts de joc. En el seu lloc entren Artur Parera i Pablo Urdangarin, a més del jove extrem esquerre del Barça Atlètic, Martí Soler

Balanç positiu

Tots dos clubs s’han vist en sis ocasions al Palau Blaugrana i els culers sempre han vençut en aquests enfrontaments. L’última vegada que es van trobar va ser la temporada passada, quan els catalans van vèncer per 32-21. En l’aspecte estadístic, el Barça continua sent l’equip més golejador del campionat amb 490 gols i una mitjana de 37,69 gols per partit. En defensa, també són els millors amb només 350 gols encaixats i una mitjana de 26,92 per xoc

barcelona-handball-22-squadlist-tw-53612abc-6484-49f4-adc5-2c3e988fc035