Víctor Tomàs, passió eterna

Víctor Tomàs, passió eterna

La samarreta amb el número ‘8’ de l’històric capità del Barça d’handbol ja penja -i ho farà per sempre- del sostre del Palau Blaugrana

Que Víctor Tomàs era llegenda era un fet irrefutable. Però, aquest dimecres, l’històric número ‘8’ del Barça d’handbol ha superat aquest adjectiu i ha passat a formar part de la categoria ‘etern’.

mini__GP23611

I és que, per fi, ha pogut donar per acabada la meravellosa etapa que va viure entre el 1998 i el 2020. Per fi, ha pogut acomiadar-se de l’afició que tant ha estimat, vestit amb la primera equipació i els colors que tan bé ha defensat. Per fi, una llegenda com Víctor Tomàs ha vist com la seva carrera, el seu lideratge, el seu carisma o el seu joc estaran sempre presents al Palau Blaugrana. Perquè, després que al febrer del 2020 es veiés obligat a anunciar la seva retirada precipitada per un problema cardíac, just abans de l’inici de la pandèmia, aquest dimecres, per fi, la samarreta amb el ‘8’ de Víctor Tomàs ja penja per sempre del cel del Palau Blaugrana.

 

Un acte emotiu, conduit pel periodista Eloi Vila, que ha començat amb una projecció de vídeos, llums i focs, mentre una locució feta pels fills del Víctor Tomàs, el Luka i la Mia, ha ressonat pels altaveu del Palau. Tot això abans de l’entrada del protagonista, que sempre va destacar per la seva passió, pel seu lideratge dins i fora de la pista i pel seu barcelonisme. Un jugador que va passar a formar part de la plantilla del primer equip la temporada 2002/03, després d’entrar a les categories inferiors l’any 1998, i que va ser capità durant 8 anys, des del 2012 fins al 2020.

 

Així, com no podia ser d’una altra manera, Tomàs ha estat rebut amb tots els honors, enmig d’un passadís fet pels integrants del primer equip del Barça d’handbol, però també per altres excompanys de vestidor com ara Saric, Juanin García, Noddesbo, Salva Puig o Nagy.

En representació del Barça, l’actual capità de l’equip, Gonzalo Pérez de Vargas, i Dika Mem han fet entrega a Víctor Tomàs d’un quadre i un braçalet del capità. A més, els seus excompanys li han regalat una foto amb tots els seus títols, un total de 69, que segur que guardarà per sempre

TROFEUS VICTOR TOMAS

“Les circumstàncies de la meva retirada van ser les que van ser, però jo volia retirar-me vestint la samarreta del Barça. I aquí estic, molt feliç i content”, ha declarat un Víctor Tomàs que no ha pogut contenir les llàgrimes d’emoció.

Perquè sabia el que vindria a continuació, el moment que feia tant de temps que esperava. L’entrada de la seva dona, la Hege, dels seus fills, el Luka i la Mia, i dels seus pares, la Montserrat i el Carles, ha anat acompanyada d’un polsador màgic, que ha agafat tot el protagonisme. I és que, després d’un compte cap a munt de l’1 al 8, per fi s’ha destapat la samarreta, que ja llueix al costat de les altres 13 llegendes eternes del Club.

WhatsApp Image 2022-11-30 at 23.30.45

Com ara ho és ell, un Víctor Tomàs que no ha volgut marxar sense un últim adeu a la seva gent, la seva afició, la que tanta estima li ha mostrat sempre. “Aquest braçalet sempre ha estat una gran responsabilitat. He intentat sempre lluir-lo i honorar-lo com mereix. Us portaré sempre al cor". Paraules d’algú que sempre va ser, és i serà passió eterna. Gràcies per tant, Víctor!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut