El dia ja ha arribat

El dia ja ha arribat

La samarreta de Víctor Tomàs serà la setena retirada a l’handbol

Dimecres després del partit del Barça davant del Kiel, la samarreta amb el número '8' de Víctor Tomàs penjarà a dalt de tot del Palau Blaugrana i se sumarà a les altres samarretes retirades dels ídols del barcelonisme. D’aquesta manera, el '8' estarà al costat del '2' d’Òscar Grau, el '4' de Xavier O’Callaghan, el '5' d’Enric Masip, el '7' d’Iñaki Urdangarin, el '14' de Joan Sagalés i el '16' de David Barrufet. A més, estarà al costat d’altres ídols del Palau com són Andrés Jiménez (4), Nacho Solozabal (7), Juan Carlos Navarro (11), Roberto Dueñas (12) i Juan Antonio San Epifanio 'Epi' (15) del bàsquet; Alberto Borregán (24) de l’hoquei i Paco Sedano (28) del futbol sala. 

Tomàs va anunciar la seva retirada el mes de gener del 2020 després de detectar-li uns problemes cardíacs que no recomanaven la pràctica esportiva d’alt nivell. La seva intenció era finalitzar la temporada i deixar l’handbol de manera professional, però la pandèmia per coronavirus va fer que aquella campanya s’acabés de manera abrupta i l’extrem dret català no pogués acomiadar-se de les pistes com era el seu desig. 

Anunci de la retirada de la samarreta

Durant la celebració dels 50 anys del Palau Blaugrana amb l’equip d’handbol el mes de març passat, el president Joan Laporta va anunciar que finalment la samarreta de Víctor Tomàs seria retirada i que estaria al costat dels altres jugadors culers que tenen aquest honor. El Club i el jugador van treballar en la millor data possible i finalment es va decidir que seria davant d’un rival d’entitat com és el THW Kiel, un dels màxims rivals a Europa dels blaugranes els darrers 20 anys. 

L’acte, després del partit

L’acte començarà a la finalització de la vuitena jornada de l'EHF Champions League i els aficionats culers podran acomiadar-se de qui va ser el seu capità durant vuit temporades. El Club ha preparat una sèrie de sorpreses amb la intenció que l’esdeveniment sigui emotiu i poder acomiadar i retre homenatge a un jugador que va marcar època a la seva posició. Companys i excompanys estaran al Palau per reconèixer la trajectòria del Víctor en el seu reconeixement davant del seu públic.

En les seves 18 temporades al primer equip, Tomàs va acumular un total de 69 títols on destaquen tres Champions, 12 lligues i 11 Copes del Rei entre d’altres que l’han situat com el tercer esportista del Club més llorejat només darrere d’Aitor Egurrola (78) i David Barrufet (71). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut