Club Cisne BM - Barça: Tretze de tretze (25-43)

Els de Carlos Ortega continuen comptant amb victòries tots els partits disputats a la Lliga Asobal

El Barça d’handbol no s’atura. Després de l’empat contra el Kiel del passat dijous, els de Carlos Ortega han canviat el xip de competició i han tornat a guanyar a la Lliga Asobal, aquest cop contra el Club Cisne BM (25-43). Una victòria que significa la tretzena en tretze jornades, el que representen 26 punts en total. Aquest diumenge, a Pontevedra, els blaugrana s’han mostrat superiors, centrats des del primer moment, i Frade i Artur Parera, amb 10 i 8 gols respectivament (rècord personal), han estat els màxims anotadors d’un partit que torna a donar pas a un nou enfrontament contra el Kiel. Serà, aquest cop, al Palau Blaugrana, el proper dimecres 30 de novembre i el dia de l’homenatge a Víctor Tomàs.

Des de l’inici

El Barça ha sortit al parquet del Municipal dos Deportes molt seriós, intens i ben posicionat davant d’un Cisne que no s’ha trobat còmode i ha tingut dificultats per trobar escletxes. Artur Parera, amb quatre gols, ha començat molt bé i, tot i que l’inici del porter Franzini ha estat notable, a poc a poc la distància ja s’ha començat a ampliar (4-10, min 14).

Això ha propiciat la rotació per als de Carlos Ortega, que ha decidit tornar a donar minuts el jove Djordje Cikusa (2 gols en la primera part). Els canvis no s’han notat i el Barça, sense fer soroll, ha continuat dominant el partit (8-17, min 25). Nielsen, amb 7 aturades en el primer temps, també ha estat important per a l'11-21 amb què s’ha arribat al descans.

Amb un avantatge clar, a la represa el Barça s’ha dedicat a contemporitzar l’electrònic i a acabar d’arrodonir el triomf. Ràpidament han seguit ampliant distàncies (16-33, min 42), però la màxima de +18 ha arribat en el darrer tram (23-41, min 57). Finalment, 25-43 per tornar a embutxacar-se un nou triomf a la Lliga.

LA FITXA

Club Cisne BM, 25

Barça, 43

Cisne: Franzini, Carlos Álvarez (3), Carlos Pombo (3), Emiliano Franceschetti (2), Alex Chan (2), Carlos Ocaña (1), Mateo Arias (3) -set inicial- Kilian Garajonay (ps), Gualther Furtado (2), De Moura (2), Roman Arboleya (2), Bruno Vázquez (2), David Chapela, Javier Vázquez (1), Daniel López (2), Manuel Lorenzo.

Barça: Nielsen, Ariño (1), Artur Parera (8), Carlsbogard (2), Ludovic Fàbregas, Richardson (2), Aleix Gómez (3) -set inicial- Dika Mem (4), Djordje Cikusa (2), Makuc (5), Pablo Urdangarín (1), Frade (10), Cindric, Wanne (5).

Parcials: 2-5, 3-5, 4-10, 6-14, 8-17, 11-21 (descans), 14-25, 16-31, 18-34, 21-37, 22-38, 25-43 (final).

Àrbitres: Alberto Macías de Paz, Ernesto Ruiz Vergara.