Volen mantenir la mateixa línia

Volen mantenir la mateixa línia

Els blaugranes tancaran un cicle de quatre partits consecutius a l’Asobal

El Barça jugarà aquest divendres el partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Plenitude Asobal (Esport3, 20.30 h) davant de l’Helvetia Anaitasuna al Palau, amb ganes de seguir sumant victòries al campionat nacional. 

L’equip va derrotar dimarts passat al BM Logronyo La Rioja a domicili i els blaugranes afronten l’últim dels quatre xocs consecutius a l’Asobal abans d’encarar un xoc transcendental a l'EHF Champions League davant del Kiel, a terres alemanyes, que suposarà la fi de la primera volta a Europa. 

Cindric i Mem, fora; Urdangarin, dins

Carlos Ortega no podrà comptar amb Luka Cindric, que arrossega problemes musculars a la cama dreta, ni amb Dika Mem, a qui el preparador culer ha decidit donar descans. La novetat de la convocatòria dels culers és l’extrem dret, Pablo Urdangarin

Bons records de la temporada 2021/22

La temporada passada tots dos equips es van veure en tres ocasions i el Barça va vèncer en totes elles. Una d’aquestes és de bon record per als catalans, ja que en la visita a la pista dels navarresos, el conjunt blaugrana es va proclamar campió de lliga matemàticament per 29a vegada a la història de la secció i dotzena consecutiva. Un altre dels enfrontaments va ser als quarts de final de la Copa del Rei d’Antequera, on el Barça també va aixecar el títol finalment, en aquesta ocasió per 26a vegada

Blaz Janc: “Hem de fer el nostre joc i preparar bé el partit”

“L’equip està bé. Hem tingut dues setmanes sense Champions i hem descansat. Ara tenim l’últim partit abans d’un xoc important a la Champions contra el Kiel, però haurem de fer un bon partit davant l’Anaitasuna”. 

Hem de fer el nostre joc i preparar bé el partit. Si juguem al nostre nivell, serà més senzill”. 

“Volem guanyar tots els partits a l’Asobal i serà difícil perquè tots els equips quan juguen contra el Barça volen demostrar que poden guanyar-nos. Nosaltres hem de jugar bé en defensa, córrer molt i poder descansar el cap de setmana per preparar el partit davant del Kiel”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-affafce6-d742-4b68-ae4f-617da0040423
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut