Elverum – Barça: Triomf sòlid i de rècord a Noruega (30-46)

Els de Carlos Ortega han estat els clars dominadors del duel i mantenen el liderat en solitari, després d'aconseguir la màxima anotació de la història del Club fora del Palau a la Champions

El Barça d’handbol segueix amb pas ferm en aquesta edició de la EHF Champions League. Després de quatre jornades de la fase de grups disputades, els de Carlos Ortega segueixen sumant de dos en dos i tornen de Noruega amb un nou triomf (30-46) per mantenir el liderat en solitari del grup B. N’Guessan, MVP del partit amb 8 gols, i Cindric i Fàbregas, amb 6, han estat els màxims anotadors d’un matx dominat des del primer moment i tenyit de blaugrana.

De fet, amb els 46 gols anotats, el Barça ha aconseguit la màxima anotació de la història del Club fora del Palau a la EHF Champions League. L’anterior registre era de 44 davant el IFK Kristianstad (Suècia) a la Jornada 3 de la temporada 2018/19.

Així doncs, ni les 11.000 persones presents al Hakons Hall ni els intents del Elverum han pogut amb un equip blaugrana que ha controlat el marcador i el joc. De fet, després d’una bona primera part amb una altíssima efectivitat (92%) i poc encert dels porters de l’equip noruec (1/24), l’equip de Carlos Ortega ha marxat al descans amb un +8 a favor (15-23, min 30).

Cinc gols d’Aleix Gómez i Cindric i un gran N’Guessan (4 gols), a més de les cinc aturades de Nielsen, han contribuït a aquest marcador, que ha permès al Barça jugar amb comoditat i pràcticament deixar sentenciat el partit.

A la represa, i tot i que el Barça ha aixecat una mica el peu de l’accelerador, el triomf no ha perillat en cap moment i el +10 s’ha anat mantenint. Especialment per un N’Guessan que ha continuat encertadíssim i sent molt important per a l’equip. Així, el Barça ha pogut superar la seva millor anotació d’aquesta temporada a la Champions i ha posat el nou registre als 46 gols.

Finalment 30-46 per sumar un quatre de quatre en aquest inici de la lligueta i continuar mantenint el ple de triomfs.

LA FITXA

Elverum Handball, 30

Barça, 46

Elverum: Mizera, Imsgard, Heldal (2), Awad (2), Fingren (1), Nilsen (7), Hedberg (1) -set inicial- Blomgren (3), Grondahl (3), Hubert Larsen (1), Borzas (6), Thorsen Lien (3), Porkelsson, Haugseng, Langaas (1), Berg.

Barça: Nielsen, Wanne (2), N’Guessan (8), Cindric (6), Fàbregas (6), Mem (2), Aleix (5) -set inicial- Pérez de Vargas (1, ps), Makuc (1), Richardson, Thiagus Petrus (1), Langaro (2), Frade (4), Janc (5), Ariño (3), Carlsbogard.

Parcials: 2-5, 6-8, 7-14, 11-17, 14-21, 15-23 (descans), 18-28, 21-31, 24-34, 27-37, 29-41, 30-46 (final).

Àrbitres: Kirkholm Madsen, Mortensen.

*FOTO: EHF CHAMPIONS LEAGUE