El Thiagus Petrus més golejador

El Thiagus Petrus més golejador

El brasiler ha marcat nou gols aquesta temporada entre la Champions i l’Asobal

Thiagus Petrus va aconseguir davant del Bidasoa Irun quatre gols. El seu rècord la temporada passada va ser de tres en un mateix partit i no va passar fins a la darrera jornada a l’Asobal quan va marcar-los a la pista de l’Ademar de Lleó. 

Tot i ser un jugador que els darrers anys ha tingut una feina majoritàriament defensiva, aquesta temporada s’ha destapat com un golejador. Carlos Ortega li reclama que si té oportunitat i veu que pot pujar al contraatac, el brasiler no busqui el canvi amb un jugador d’atac, sinó que sigui ell qui ajudi l’equip en funcions ofensives. Això ha fet que només en nou partits (tres de Champions i sis de l’Asobal) ja hagi totalitzat nou gols

Millor registre des de la temporada 2018/19

Tot i que en els seus inicis com a jugador Petrus era un lateral esquerre golejador a poc a poc va anar especialitzant-se i la seva aportació defensiva ha superat l’ofensiva. La temporada passada va sumar 14 gols en 46 partits sumant les dues competicions. La campanya 2020/21, els seus registres encara van ser més minsos i només va fer-ne un a l’Asobal i cinc a la competició europea. Un any abans, els seus registres van ser molt similars. Va marcar cinc gols a Europa i quatre a l’Asobal. Només el seu primer any vestint la samarreta blaugrana va marcar més gols. La temporada 2018/19 va registrar 25 gols, repartits en 17 a la competició domèstica i vuit a la Champions.

Bon golejador 

Abans de vestir la samarreta del Barça, el brasiler era un dels puntals dels seus equips a l’hora de ser un referent ofensiu. En els tres anys que va jugar al Pick Széged hongarès va sumar 42 gols en tres temporades a Europa. Abans d’això, el primer club on va jugar a Europa, el BM Logronyo La Rioja, va acumular 86 gols en tres campanyes a Europa, mentre que a la Lliga Asobal va totalitzar 259 gols en quatre temporades, amb 120 com el seu rècord personal en una sola temporada. Això va passar el curs 2013/14, el segon amb els de La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut