Barça - Bidasoa Irún: Cop d'autoritat (39-28)

Els culers guanyen al segon classificat per ser més líders i tancar així una gran setmana al Palau Blaugrana

Gran victòria culer al Palau Blaugrana. Els barcelonistes han superat el Bidasoa Irún (39-28) en una nova jornada de l'Asobal per ser encara més líders al vèncer al segon classificat. Després de guanyar a la tercera jornada de l'EHF Champions League davant del RK Celje Pivovarna (38-30), els de Carlos Ortega tanquen de la millor manera la setmana amb una nova victòria a casa.

Primera part demolidora

Tot i la igualtat en els primers minuts, els culers han anat obrint escletxa al marcador amb una bona primera part, amb un Aleix Gómez endollat en atac i Nielsen sent una absoluta muralla sota pals. També Thiagus Petrus, amb tres gols a la primera meitat (quatre en total), s'ha sumat a la festa ofensiva, per acabar arribant al descans amb un contundent 21-11 i deixar el matx pràcticament sentenciat.

No donen opció... i més líders

Ja a la segona meitat, els culers ha baixat una mica el ritme defensiu i el partit ha estat un intercanvi de cops continuat, però sense donar cap tipus d'opció de remuntada als visitants. Artur Parera ha estat també un dels culers més destacats en atac amb cinc gols, arribant a situar al Barça a +14 (38-24).

Finalment, els bascos han retallat distàncies per acabar caient igualment amb un contundent 39-28, i el Barça suma una nova victòria davant l'afició blaugrana, tancant així la setmana amb un nou doblet de triomfs.

FITXA TÈCNICA

Barça, 39
Bidasoa Irún, 28

Barça: Nielsen (-), Dika Mem (5), Langaro (2), Carlsbogard (2), Aleix Gómez (5), Ariño (4), N'Guessan (3) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus (4), Makuc (1), Richardson (4), Fàbregas (3), Artur Parera (5), Blaz Janc (1) Cindric (-).
Bidasoa Irún: Jakub Jacek (-), Iñaki Cavero (1), Ander Ugarte (2), Matheus da Silva (-), Mikel Zabala (2), Tao Gey-Emparan (-), Eneko Furundarena (1), Julen Aguinagalde (6), Rodrigo Salinas (-), Xabier Barreto (4), Mihajlo Mitic (-), Jon Azkue (4), Asier Nieto (2), Asier Iribar (3), Mehdi Sadri (-).
Parcials: 4-2 / 8-5 / 11-8 / 14-10 / 17-10 / 21-11 (descans), 25-14 / 28-17 / 31-19 / 35-22 / 38-25 / 39-28 (final).