El Barça ja s’entrena a Encamp

El Barça ja s’entrena a Encamp

Els blaugranes ja han fet la primera sessió en terres andorranes

El FC Barcelona és un habitual d’Encamp els darrers anys, i els de Carlos Ortega han arribat aquest dimarts al migdia després d’haver completat el primer entrenament del dia a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes han fet una sessió física a Barcelona de bon matí i tot seguit han agafat l’autocar per traslladar-se a Andorra. 

Després del dinar i un petit descans, els d’Ortega han realitzat una doble sessió de dues hores al pavelló d’Encamp, on han incidit en la preparació física i ja han començat a preparar aspectes tàctics que l’equip anirà agafant de cara a la temporada. A diferència de l’any passat, on la pretemporada va ser molt curta, aquest any els tècnics culers tindran més temps per preparar el primer títol oficial de l’any, que no arribarà fins a finals del mes d’agost amb la disputa de la Supercopa de Catalunya

Fins divendres a Encamp

L’equip s’estarà a Encamp fins divendres quan, després d’entrenar-se, viatjarà fins a Lleida per disputar un xoc davant d’un equip que aquesta temporada s’ha reforçat molt bé, com és el Bada Huesca. El xoc serà divendres a les 21 h al pavelló Onze de Setembre de la capital del Segre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut