El Barça 2022/23 ja s’ha posat en marxa

El Barça 2022/23 ja s’ha posat en marxa

El conjunt dirigit per Carlos Ortega inicia avui la pretemporada amb les tres noves incorporacions

Amb l’alegria del final de la temporada passada, el Barça 22-23 ha començat els entrenaments a la Ciutat Esportiva després d’haver pogut descansar i agafar forces de cara al que vindrà aquest curs esportiu. L’equip ha fet la primera de les sessions d’avui després d’haver fet unes analítiques i el preparador culer ha comptat amb l’equip al complet amb les incorporacions dels nous fitxatges Emil Nielsen, Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne. A més, Artur Parera s’estarà tot l’any com a membre de ple dret del primer equip

Tot i haver estat un matí de retrobaments, l’equip ja ha començat a treballar. Ortega no ha volgut perdre el temps i tot i ser una sessió amb força càrrega física com demana aquest moment de la temporada, l’equip ha fet una bona sessió. Aquesta tarda els blaugranes tornaran a entrenar-se per segona vegada, fet que serà la tònica durant les primeres setmanes de preparació. 

Sis jugadors del Barça B

A banda dels jugadors del primer equip, Ortega també ha comptat amb la participació de l’extrem esquerre Martí Soler, de l’extrem dret Pablo Urdangarín, del lateral dret Aleksander Cenic, del porter Roberto Domènech, del central Bruno Reguart i del lateral esquerre Marc Lopez. Els tres primers ja van compartir minuts la temporada passada al primer equip i els sis nois del B viatjaran a Encamp per tal d’ajudar als entrenaments i estar preparats per si els grans els necessiten en algun moment.

Demà dimarts, cap a Encamp

Un cop realitzada una sessió d’entrenament al pavelló de la Ciutat Esportiva l’equip es desplaçarà a Encamp, on s’estarà fins divendres quan viatjaran fins a Lleida per disputar el primer partit de la pretemporada davant del Bada Huesca. A Andorra realitzaran dues sessions diàries i miraran d’anar agafant el to físic que els permetrà competir de nou per totes les competicions, on el Barça mirarà de seguir fent història per al Barça. 

Igropulo, absent de la primera sessió

Qui no ha pogut estar al primer entrenament és Konstantin Igropulo. El nou tècnic culer està resolent el visat del seu passaport i no ha estat present a la primera sessió de la temporada i s’espera que s’incorpori durant els primers dies.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut