Iberoquinoa Antequera – Barça: Repartiment de punts (32-32)

Els blaugranes no aconsegueixen endur-se la victòria del Pavelló Municipal Fernando Argüelles malgrat l’esforç realitzat fins als darrers minuts

El Barça no ha pogut sumar un nou triomf a la competició domèstica en la seva visita a l'Iberoquinoa Antequera. Empats dels blaugrana en un partit que ha tingut la presència de fins a sis jugadors del filial: Jordi González, Albert Pujol, Alexandar Cenic, Pablo Urdangarín, Artur Parera i Juan Palomino. El tècnic Carlos Ortega ha estat baixa a causa d'un virus intestinal.

Malgrat que la tònica general de tot l’enfrontament ha estat la igualtat, els blaugranes han arribat a posar-se per davant en el marcador quan faltaven 10 minuts per al final, tanmateix, finalment, els culers no han pogut aprofitar aquesta circumstància i els locals han aconseguit igual el matx (32-32).

Inici parell

Amb la novetat del debut com a capità del primer equip d’Aitor Airño el partit ha començat emmarcat en un intercanvi de gols entre ambdós equips.

Així doncs, amb la intensitat local contraposant-se amb la classe blaugrana i la capacitat anotadora d’un Malyvin Richardson que amb cinc gols en els primers 30 minuts ha estat el far ofensiu del conjunt barceloní, el duel ha arribat al descans amb un ajustadíssim resultat que ha donat un lleuger avantatge d’un gol als andalusos (16-15).

Res desfà la igualtat

Després del pas per als vestidors, el guió del partit no ha canviat. Sempre amb una diferència mínima, els dos conjunts s’han anat intercalant el lideratge de l’enfrontament. D’aquesta forma, els blaugrana han continuat perseverants i han pogut encarar els darrers 10 minuts de partit un gol per davant en l’electrònic (26-27).

Finalment, els blaugranes no han sabut aprofitar de la millor manera la dinàmica ascendent amb la qual han arribat al tram final del matx i el marcador ha exemplificat l’essència de càracter igualat que ha imperat des del primer segon al Pavelló Municipal Fernando Argüelles.

Iberoquinoa Antequera, 32

Barça, 32

Iberoquinoa Antequera: Francisco Alarcón (-), Ignacio del Castillo (2), Luís Castro Duarte (4), Lucas Grandi Selgas (-), Pedro Iglesias (3), Fernando Moreno (1), Rafael Baena (3) – set inicial – Diego Moyano (-), Francisco José (1), Cristóbal Ortega (2), Paulo Vinicius (3), Juan Antonio Vázquez (7), Lorenzo Ruiz (-), Ángel Pérez (5), Alejandro Díaz (1).

Barça: Maciel (-), Aitor Ariño (2), Blaz Janc (5), Artur Parera (1), Domen Makuc (6), Melvyn Richardson (8) , Ali (3) – set inicial – Cenic (-), Jordi Gónzalez (-), Albert Pujol (-), Ángel Fernández (3), Vinicius (2), Ben Ali (2), Juan Palomino (-), Urdangarín (-).

Parcials: 2-3 / 4-6 / 7-9 / 10-11 / 14-13 / 16-15 // 18-18 / 21-19 / 23-23 / 26-27 / 28-30 / 32-32

Àrbitres: Alberto Macías de Paz i Ernesto Ruiz Vergara.