El camí a Colònia passa per Flensburg

El camí a Colònia passa per Flensburg

El Barça juga aquest dimecres (18.45 h) l’anada dels quarts de la Champions

El Barça disputa aquest dimecres (18.45 h, Esport3 i Dazn) l’anada dels quarts de final de la Champions a la pista del Flensburg-Handewitt. Els homes d’Ortega estan a 120 minuts de la Final Four de Colònia, però tindran davant un rival d’altura i un dels pavellons més calents de tot Europa.

Catalans i alemanys ja s’han enfrontat aquesta temporada a la fase de grups, amb dues victòries blaugrana, tot i que el Flensburg va arribar a ambdós compromisos en circumstàncies difícils per les lesions i pel calendari.

Els alemanys van eliminar l'Szeged en l’eliminatòria de vuitens que el Barça va evitar classificant-se en les dues primeres places del seu grup. La victòria sobre els hongaresos, que partien com a lleugerament favorits, ha estat un impuls pel Flensburg.

El conjunt del centre d’Europa té com a jugadors més destacats el primera línia Jim Gottfridsson i l’extrem esquerre Hampus Wanne, que també és el màxim golejador de l’equip amb 75 gols a la Champions aquesta temporada.

El Barça, classificat directament pels quarts de final, arriba a la cita després de guanyar la Copa del Rei i de segellar matemàticament la Lliga, competició que ha servit per agafar un ritme òptim de cara a la tornada a Europa.

Ortega: "Les sensacions de l'equip són bones"

L’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, assegura abans de viatjar que les "sensacions de l’equip són bones": "Des del desembre hem jugat millor i l'equip s'ha mantingut invicte des de llavors. És positiu transmetre una sensació d'imbatibilitat i tots estàvem esperant aquest partit. S’ha fet llarga l’espera des que ens vam classificar per als quarts".

El tècnic coneix bé el rival: "El Flensburg està jugant bé. No té gaires efectius ni fa gaires canvis, però porta molt bé el ritme de partit, sobretot amb Gottfridsson, i els atacs són molt llargs, gairebé fins al passiu, i corren el que han de córrer".

Ortega, tot i l’entitat del rival, és ambiciós: "Anem amb la intenció d’aconseguir un bon resultat. El Barça sempre vol guanyar. Sabem que és una pista difícil i que estarà plena, sense restriccions per la covid, i que és possiblement el camp alemany on el públic més anima".

L’extrem Aitor Ariño s’ha manifestat en la mateixa línia: "Qualsevol resultat que sigui una victòria és important. L’equip va amb aquesta mentalitat i aquestes ganes de portar un bon resultat cap a casa".

El quart capità del Barça té clares les millors eines del Flensburg, un rival propici fins ara en el balanç històric: "Tenen un sistema de joc molt similar al nostre. Els agrada moure molt bé la bola en atac i córrer a les contres. Tenen molt bona porteria, com nosaltres, i els petits detalls han determinat els partits. Hem tingut sort i se’ns han donat bé, i esperem que segueixi així".

barcelona-handball-22-squadlist-tw-a583f0aa-b509-4ce7-bfbb-2a5fa33ba6fa

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut