Espanya ja classificada per la segona fase

Espanya ja classificada per la segona fase

Guanyen Espanya, França i Croàcia mentre que Eslovènia cau per primera vegada

Aquestes són les actuacions blaugranes al Campionat d’Europa després de disputar-se la segona jornada de la fase de grups:

Espanya 32 – Suècia 28

Espanya va guanyar còmodament a Suècia i s’ha assegurat el pas a la següent ronda després de vèncer als suecs. Aquesta victòria és la vuitena consecutiva sobre el conjunt escandinau i demostra el domini de la selecció dirigida per Jordi Ribera els darrers temps sobre un dels conjunts més llorejats a Europa. Tomas Svensson, entrenador ajudant de Carlos Ortega al Barça també és tècnic assistent amb el seu país, però no va poder fer res per ajudar a la seva selecció a sumar un triomf en aquesta ocasió.

La selecció espanyola va estar liderada per l’extrem càntabre culer Ángel Fernández que va anotar 8 gols i només fa errar un dels seus llançaments. La seva gran actuació no va permetre que un altre blaugrana, Aitor Ariño que juga a la seva mateixa posició, tingués molt protagonisme en el partit. Per la seva banda, el porter Gonzalo Pérez de Vargas no va sortir com a titular, però va tenir minuts de joc per poder realitzar una parada providencial que no va permetre la remuntada escandinava. Aleix Gómez, va tornar a ser infal·lible als set metres i va anotar els tres que va llençar a més de sumar-ne dos més de jugada.

França 36 – Ucraïna 23

La clau de la victòria francesa va tornar a ser com en la primera jornada davant Croàcia la defensa. França va tornar a desplegar una defensa impecable que sumat a la millor qualitat dels seus jugadors, no va permetre pensar en la victòria ucraïnesa en cap moment. De fet, van arribar a guanyar fins a 15 gols a les acaballes del enfrontament, però Ucraïna va poder reduir la diferència fins al resultat final. 

El seleccionador francès va tenir temps de donar minuts a tots els seus jugadors i els minuts de joc van ser molt repartits. El culer més destacat va ser el lateral dret Melvyn Richardson, qui va tenir força minuts a la seva posició i va anotar quatre dels sis llançaments que va provar. Per la seva banda, Dika Mem, tot i no estar al nivell de la primera jornada, va sumar-ne tres més en les cinc vegades que va mirar de llençar a porteria. I l’altre blaugrana de l’equip, el pivot Ludovic Fàbregas, va tornar a ser infal·lible de cara a porteria i va fer els dos gols que va intentar. 

Eslovènia 23 – Dinamarca 34 

Eslovènia no va poder donar la sorpresa davant d’una de les millors seleccions del campionat i va perdre clarament en la segona jornada. Tot i anar dominant durant els primers minuts de joc gràcies a la bona actuació del seu porter, i només perdre per dos al descans, Eslovènia no va poder aguantar el ritme dels danesos i a la segona part i només va poder marcar nou gols al marcador.

A diferència de la primera jornada on el protagonisme dels blaugranes havia estat destacable, en aquesta ocasió, Blaz Janc només va poder fer un gol dels tres xuts que va intentar. L’altre culer eslovè, el central Domen Makuc, va sumar dos gols per la seva selecció, però no va poder col·laborar per sumar la segona victòria del seu equip en aquest campionat. 

Croàcia 23 – Sèrbia 20

Després de sumar la seva primera victòria al campionat, Croàcia manté les esperances de classificar-se per la següent fase. Tot i ser un partit força defensiu i amb un marcador molt baix, el xoc va tenir molta emoció i va caure del costat de l’equip del jugador del Barça, Luka Cindric que tornava a les pistes després d’haver superat la Covid-19. 

Cindric, que va ser proclamat com a Jugador del Partit, va ser la clau per als seus companys. A més de sumar tres gols per als seus, va ordenar el joc i va fer que el seu equip tingués l’ordre necessari per a mantenir les distàncies amb Sèrbia que mai va marxar del partit i sempre va amenaçar la victòria croata. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut