Croàcia vol fer saltar la sorpresa

Croàcia vol fer saltar la sorpresa

Luka Cindric i els seus companys volen tornar al capdamunt de l’handbol europeu

Després de perdre’s la cita dels passats Jocs Olímpics de Tòquio, la Croàcia de Luka Cindric té la intenció de tornar a ser l’equip dominant i aspirant a medalles com va fer en el darrer Campionat d’Europa on va acabar en segona posició en caure a la final amb Espanya per un resultat de 22-20. 

Els croats sumen un total de tres medalles de plata i tres de bronze en els europeus i mai han pogut pujar a dalt de tot del podi final però en la edició d’enguany les seves aspiracions són màximes i viatjaran amb la intenció de sumar per primera vegada un or europeu. 

Luka Cindric, el centre de tot

El blaugrana és el gran referent de la seva selecció. Pel central culer és per on pivota tot el joc juntament amb Domagoj Duvnjak i Igor Karacic, amb qui comparteix posició però que moltes vegades el seu seleccionador els fa compartir pista en el mateix moment tot i jugar a la mateixa posició. “Tenim un grup difícil però amb Croàcia sempre aspirem a guanyar. Amb l’equip que tenim lluitarem per aspirar a aconseguir una medalla”.

Tot i haver passat la Covid-19 els darrers dies, el seleccionador croat espera poder comptar amb Cindric per a l’Europeu que se celebrarà a partir del dijous 13 de gener entre Hongria i Eslovàquia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut