La selecció espanyola vol la triple corona

La selecció espanyola vol la triple corona

Els blaugranes Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ariño i Ángel Fernández defensaran títol

La selecció espanyola d’handbol afronta com una de les favorites l’Europeu d’aquest mes de gener a Hongria i Eslovàquia. I és que el combinat de Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ariño i Ángel Fernández ha guanyat les dues últimes cites continentals (2018 i 2020) i busca la tercera consecutiva després de penjar-se el bronze als Jocs Olímpics

Pérez de Vargas

El capità blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas, és des de la porteria un dels homes forts de la selecció. Serà clau la seva efectivitat a la pista i el seu rol al vestidor, ja que el combinat de Jordi Ribera viu un cert relleu generacional després de l’adeu d’històrics com l’antic referent del Barça Raúl Entrerríos.

Aleix Gómez

El jugador de Sabadell aportarà els seus gols des de l’extrem dret, que compartirà amb Ferran Solé (PSG). Gómez és el màxim golejador de l’actual Lliga de Campions de l’EHF amb el Barça, amb 59 gols en 10 jornades.

Aitor Ariño

L’extrem esquerre de la selecció espanyola tindrà un color absolutament blaugrana, amb Aitor Ariño i Ángel Fernández. El català torna a una convocatòria de Ribera després de perdre’s els Jocs Olímpics a causa d’una greu lesió de genoll que ja està totalment oblidada, com demostra el seu gran inici de temporada a Barcelona.

Ángel Fernández

El càntabre compartirà l’extrem esquerre amb Ariño, tal com passa a la disciplina blaugrana. Fernández és un fixe de la selecció espanyola, present als dos campionats d’Europa anteriors i també als Jocs Olímpics de Tòquio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut