Els campionats continentals esperen els internacionals

Els campionats continentals esperen els internacionals

Fins a 15 blaugranes estan cridats amb les seves seleccions

El proper mes de gener està marcat al calendari de l'handbol mundial per als campionats continentals de seleccions. I també ho està per a la majoria de la plantilla blaugrana, ja que fins a 15 jugadors atendran compromisos internacionals per començar el 2022.

10 representants a l'Europeu

El Barça tindrà una desena de jugadors competint a l'Europeu que se celebrarà del 13 al 30 de gener a Hongria i Eslovàquia, tots ells amb seleccions cridades a arribar fins a instàncies finals.

La selecció espanyola ha convocat en la llista preliminar el capità blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas, i els extrems Aleix Gómez, Aitor Ariño i Ángel Fernández.

També comptarà amb tres representants del Barça el seleccionat francès. El seu seleccionador ha cridat Ludovic Fàbregas, Melvyn Richardson i Dika Mem. Ha quedat fora de la convocatòria Timothey N'Guessan després de patir la passada setmana un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta.

Eslovènia ha requerit dos jugadors blaugrana, el central Domen Makuc i el polivalent extrem dret Blaz Janc.

L'últim representant del Barça a l'Europeu serà el croat Luka Cindric, peça clau també per a la seva selecció.

Es perdrà la cita continental el pivot Luis Frade, un habitual de les convocatòries de Portugal que es troba recuperant-se d'un trencament del lligament encreuat del genoll.

Presència en altres campionats internacionals

A banda del campionat d'Europa, també tindrà lloc al mes de gener el torneig asiàtic de seleccions. L'únic blaugrana que el disputarà serà el pivot Youssef Ben Ali, que defensarà la samarreta de Qatar del 18 al 31 de gener a l'Aràbia Saudita.

Per la seva banda, Leo Maciel, Thiagus Petrus i Haniel Langaro jugaran el torneig de Centre i Sud-amèrica, que també val un bitllet per al Mundial del 2023. El porter representa l'Argentina, mentre que Petrus i Langaro competiran junts pel Brasil.

El Campionat d'Àfrica, pel qual estava citat el lateral egipci Ali Zein, continua sense data a causa de la pandèmia de la Covid-19, tot i que encara no és clar si s'acabarà disputant al mes de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut