La selecció femenina d'handbol del Brasil visita el Museu i el Camp Nou

La selecció femenina d'handbol del Brasil visita el Museu i el Camp Nou

L'equip brasiler acaba de proclamar-se sisè al Mundial celebrat a Espanya

Un grup de jugadores de la selecció femenina d'handbol del Brasil ha visitat aquest dijous el Museu del Barça i el Camp Nou. L'equip brasiler es troba a Barcelona després d'haver tancat aquesta setmana a Granollers la seva participació en el Mundial, on ha finalitzat en una meritòria sisena posició.

Les jugadores Bárbara Arenhart, Larissa Araujo, Adriana Cardoso, Thais Fermo i Giulia Guarieiro han gaudit d'una visita guiada que ha repassat la trajectòria del Barça d'handbol, l'equip més llorejat de la història, així com altres aspectes importants de la història blaugrana. A més, les esportistes han visitat les diferents instal·lacions del Camp Nou.

Les brasileres, acompanyades d'alguns familiars i amics, han completat el Tour del Museu i no han deixat passar l'oportunitat de fer-se les tradicionals fotografies tant a la Llotja presidencial com a la vora de la gespa de l'Estadi.

El d'aquest dijous ha estat el segon grup de la selecció brasilera en visitar el Museu del Barça, després que ahir el jugador blaugrana Thiagus Petrus acompanyés una altra representació de l'equip nacional d'aquell país.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut