Trajectòries divergents

Trajectòries divergents

Els blaugranes volen vèncer en l’últim desplaçament a l’Asobal de la primera volta

El FC Barcelona visitarà la pista de l’Unicaja Banco Sinfín per jugar la Jornada 14 de la Lliga Sacyr Asobal (12 h, LaLigaSportstv) després de guanyar i fer un partit molt complert en l’últim duel de la Champions davant del FC Porto. Els de Carlos Ortega miraran de tornar a sumar dos punts abans de tancar la primera volta de la competició la setmana vinent al Palau, quan rebran a l’Abanca Ademar León. 

Tots dos equips es van veure les cares a la pretemporada a la mateixa pista. En aquella ocasió, els blaugranes van vèncer als càntabres per 22-39 en el que va ser el segon partit de preparació de l’any. De totes maneres, el partit de Lliga no tindrà res a veure amb el primer xoc entre tots dos equips. El Barça es manté líder invicte a la classificació amb 13 victòries dels 13 partits jugats. Per la seva banda, els de Santander van penúltims a la classificació on només han estat capaços de sumar dues victòries i tres empats. 

Richardson: "És una setmana molt dura i molt intensa"

Melvyn Richardson, lateral francès, ha reconegut la duresa d’aquests darrers dies. “És una setmana molt dura i molt intensa per nosaltres però ara hem de seguir. Queden només tres partits abans de tenir una petita pausa i espero que continuem jugant bé i tenint bons resultats”.

El fet d’haver guanyat davant del Porto a casa ha estat bo per tornar a agafar una dinàmica guanyadora: “Després de perdre dos partits a la Champions era important tornar a guanyar en aquesta competició, especialment al Palau, i crec que va ser un bon resultat”.

I tot i que els càntabres no estan en el seu millor moment de joc, el blaugrana avisa que l’equip haurà d’estar concentrat per guanyar. “És un partit a fora i sabem que mai són fàcils. Haurem d’anar molt concentrats per tal de fer un bon partit”. 

Convocatòria FC Barcelona:

Aquests són els jugadors triats per Carlos Ortega per disputar la Jornada 14 de l’Asobal:

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Aitor Ariño (13), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Youssef Ben Ali (41), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Pablo Urdangarín (77) i Ali Zein (90).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut