Kielce - Barça: Derrota cruel sobre la botzina (29-27)

Els culers perden de manera agònica un partit en el qual han anat guanyant durant gran part del matx, però uns mals darrers minuts fan que s'escapi la victòria

Derrota cruel del Barça davant el Kielce (29-27). Els culers han caigut de manera agònica en el matx corresponent a la vuitena jornada de la Champions, després d'anar per davant el marcador durant pràcticament tot el partit. Un parcial de 6-0 per als locals als darrers instants culmina la remuntada polonesa.

Domini inicial

Els culers han sortit molt endollats al partit, i tot i el gol inicial local, un parcial de 0-5 situaria la primera gran avantatge blaugrana al marcador (1-5). Les primeres exclusions han començat a arribar per a tots dos equips, i malgrat les bones accions ofensives culers, principalment amb Cindric, Dika Mem i Ariño (cinc gols a la primera part), el Kielce ha reaccionat amb un parcial de 5-1 per situar el 9-9 al marcador. Tot i així, el Barça ha sabut mantenir la distància per acabar marxant al descans amb un igualat 14-16 i tot per decidir a la segona meitat.

Ja a la segona meitat, els locals han començat colpejant primer, però el Barça ha recuperat el +4 de la primera part al marcador, amb precisament el primer gol de Ben Ali en el seu debut a la Champions com a culer. Els de Carlos Ortega seguien manant al marcador, però els locals no permetien obrir escletxa i l'estira-i-arronsa s'ha mantingut fins al final.

Cruel desenllaç

Als darrers compassos, el Kielce ha aconseguit igualar el matx (27-27) a falta de només dos minuts, on la sort no ha afavorit als culers. Un parcial de 6-0 ha provocat que del 23-27 es passés al 29-27, amb un cruel desenllaç per al Barça, que veu com s'escapa un triomf que estava molt a prop. Així doncs, derrota culer en un partit trepidant fins al darrer sospir.

Kielce, 29
Barça, 27

Kielce: Wolf (-), Vujovic (-), Sánchez-Migallón (1), Sicko (2), Tournat (3), Karacic (2), Nahi (3) -set inicial-. Kornecki (-), Olejniczak (-), Dujshebaev (8), Moryto (4), Kulesh (3), Thrastarson (-), Gebala (-), Karalek (1), Gudjonsson (2).
Barça: Pérez de Vargas (-), Petrus (-), Fàbregas (2), Dika Mem (3), N'Guessan (2), Ariño (5), Aleix Gómez (4) -set inicial-.  Blaz Janc (1), Cindric (4), A. Fernández (2), Makuc (-), Langaro (-), Maciel (-), Ben Ali (2), Richardson (1), Ali Zein (1).
Parcials: 1-4 / 5-7 / 5-8 / 9-10 / 12-14 / 14-16 (descans) 15-16 / 17-20 / 19-23 / 23-25 / 25-27 / 29-27 (final)
Àrbitres: Radojko, Jusufhodzic.