El Barça busca la revenja a Kielce

El Barça busca la revenja a Kielce

Els blaugranes volen refer-se de la derrota de la passada jornada i guanyar a domicili

Encara no ha passat una setmana de la derrota al Palau davant del Lomza Vive Kielce (32-30) que els dos equips es tornaran a veure les cares aquest dimecres (18.45 h, DAZN i Esport3) en la vuitena jornada de la Champions. Aquesta vegada, però, el duel serà a la pista dels polonesos, on s’espera un ple absolut per veure als blaugranes.

El locals, reforçats després d’haver conquerit el Palau, necessiten la victòria per refermar el liderat del Grup B i distanciar-se el màxim possible dels seus competidors. Per la seva banda, els de Carlos Ortega, segons de grup, són conscients que si volen aspirar al liderat o a classificar-se entre els dos primers, la victòria és imprescindible. I és que la segona plaça també té molts aspirants.

Carlos Ortega: “Crec que ells tenen més pressió per jugar a casa”

El fet de jugar a la seva pista pot ser un factor negatiu per als locals. “Crec que ells tenen més pressió per jugar a casa i el xoc estarà basat en el que es va jugar al Palau, però ficarem tota la carn a la graella perquè el Barça ha de sortir a guanyar tots els partits. És una pista molt difícil i un partit molt important per als dos equips. Per a ells per poder assegurar-se la primera plaça més clarament i nosaltres per seguir aspirant a quedar primers”.

El preparador culer sap de la dificultat de l’enfrontament. “Serà un partit molt semblant al que vam jugar aquí. El partit d’aquí es va decidir pels petits detalls i crec que en les desigualtats numèriques van ser clarament superiors ells. La seva porteria va treure més pilotes que la nostra i en un partit tant igualat es van emportar ells la victòria”.

Ortega ha reconegut que el Kielce és un dels equips amb millor forma actualment de la competició “A la Lliga de Campions és l’equip que està amb més força. Té molt de gol i jugadors que estan molt en forma. I alguns que estan amb problemes físics que encara donen un bon rendiment”.

Tim N’Guessan: “El Kielce està en forma i hem de pujar el nivell per poder competir contra ells”

Tim N’Guessan, el lateral francès blaugrana ja sap de la dificultat de jugar a una pista tan complicada com la dels polonesos. “Juguem a Kielce i sabem que la pista és molt calent on hi ha molta gent. Sabem que és un partit complicat i que vam perdre a casa però viatgem a Kielce per guanyar. Hem treballat bé aquesta setmana fent molt de vídeo per veure els nostres errors i el que hem fet bé. Tinc moltes ganes de jugar aquest partit”.

N’Guessan està d’acord amb el seu entrenador al reconèixer que els polonesos estan entre els millors de la Champions “Kielce està jugant molt bé. També hi ha equips com el Montpellier o el PSG però Kielce està en forma i hem de pujar el nivell per poder competir contra ells”.

Convocatòria del FC Barcelona

Aquests són els jugadors escollits per Carlos Ortega per disputar la vuitena jornada de la Champions:

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Youssef Ben Ali (41), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72) i Ali Zein (90). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut