El Barça d’handbol celebra el seu 78è aniversari

El Barça d’handbol celebra el seu 78è aniversari

La secció es va fundar el 23 de novembre del 1943

El Barça d’handbol celebra aquest dimarts, 23 de novembre, el 78è aniversari de la seva fundació oficial, que va tenir lloc un dia com avui de 1943. La secció blaugrana ha acumulat en quasi vuit dècades 28 títols de Lliga espanyola i 10 de Copa d’Europa, entre molts altres trofeus.

Des dels pioners de l’handbol barcelonista, que jugaven a una modalitat d’onze jugadors en camps de futbol, fins avui, el Barça s’ha convertit en un club de referència mundial, com demostren les xifres.

Ningú ha guanyat a Espanya tantes lligues com l’equip català, que amb la seva desena de títols de Copa d’Europa també ostenta el rècord continental. A més, el Barça s’ha convertit aquesta temporada en el primer club de la història en arribar als 500 partits disputats en competicions europees, en què ha acumulat 21 títols.

El conjunt blaugrana és protagonista d’altres èxits que semblen irrepetibles com les cinc Champions consecutives guanyades en el període 1996-2000. El Barça d’handbol continua escrivint la seva història i actualment és el líder invicte de la Lliga Sacyr Asobal i pugna pel liderat de grup a la Champions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut