Barça- Helvetia Anaitasuna: Retorn amb un triomf treballat (38-30)

Els de Carlos Ortega tornen a la competició de clubs després de l’aturada amb un triomf al Palau amb un triomf treballat davant un rival combatiu

Un triomf més per seguir invictes a la competició domèstica. El Barça s’ha imposat a Helvetia Anaitasuna (38-30) en el retorn a la competició de clubs després de l’aturada per partits internacionals. Un duel igualat a la primera meitat i que els de Carlos Ortega han pogut encarar a la segona meitat davant un rival molt combatiu. Un duel en el qual Blaz Janc ha estat el màxim golejador amb vuit gols en vuit llançaments.

Igualtat en la primera meitat

El Barça ha tornat amb ganes a la competició i després dels minuts inicials de tempteig els de Carlos Ortega han sabut agafar les primeres diferències mínimes d’entre dos i tres gols. Una primera meitat igualada i en la qual el rival ha jugat en algunes ocasions sense porter tot i costar-li algun gol. El màxim avantatge blaugrana ha estat en el 17-12 després d’un parcial de 3-0.

Triomf treballat

A la segona meitat els de Carlos Ortega s’han situat fins a vuit gols per damunt en el marcador (27-19, min 39). Aquests vuit gols d’avantatge han servit als blaugrana per trencar el matx, tot i que no de manera definitiva davant un rival molt combatiu. Anaitasuna s’ha pogut situar novament a quatre gols, però finalment el Barça ha sumat un nou triomf que el deixa invicte a la competició domèstica. En aquesta segona meitat Makuc, amb cinc gols, ha liderat l’atac culer.

Barça, 38
Helvetia Anaitasuna, 30

Barça: Pérez de Vargas (-), Blaz Janc (8), Dika Mem (1), Ludovic Fabregas (3), Thiagus Petrus (-), Haniel Langaro (2) i Aitor Ariño (3) –set inicial-, N’Guessan (4), Ángel Fernández (2), Domen Makuc (6), Maciel (-), Richardson (2), Frade (5) i Ali Zein (2).

Helvetia Anaitasuna: Juan Manuel Bar (-), Del Arco (3), Izquierdo (4), Ganuza (3), Fernández (4), Bazán (3) i Gastón (5) – set inicial-, Etxeberria (1), Meoki (2), García (2) i Ortiz (3).

Parcials: 2-2, 6-4, 10-7, 12-10, 16-12, 19-16 (descans), 24-18, 27-20, 29-23, 32-27, 35-29, 38-30.

Àrbitres: Roberto Carlos Mendoza i Juan Pablo Visciarelli.