Partit de celebració

Partit de celebració

L’handbol jugarà al Palau en el dia del seu cinquantè aniversari

Després de la espectacular victòria a la cinquena jornada de la Champions davant del PSG, els homes de Carlos Ortega tornen a jugar un partit. Aquest cop serà davant del Bada Huesca (19 h, Esport3) per afrontar la vuitena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. 

L’equip d’handbol va ser el primer conjunt del Club en jugar al Palau Blaugrana, i demà,23 d’octubre tornarà a ser l’equip que jugui per celebrar el cinquantè aniversari d’aquesta mítica instal·lació. Els blaugranes, líders invictes a l’Asobal, volen mantenir aquest privilegi i seguir sumant els partits per victòries. Tot i que no serà senzill, els culers han d’oblidar ràpidament el partit de Champions i tornar a centrar-se en la lliga domèstica. 

Els aragonesos no han començat gaire bé el campionat. Després d’haver disputat set partits ocupen la 14a posició i el seu balanç és de dues victòries, un empat i quatre derrotes. De totes maneres, la jornada passada van guanyar a casa per un gol (28-27) al Frigoríficos Morrazo i han viatjat a Barcelona sense por a perdre res, tot el contrari. 

Ángel Fernández: “Tinc experiència i aquests partits acostumen a ser complicats”

L’extrem càntabre Ángel Fernández ha atès als mitjans de comunicació abans de l’entrenament i té clar que l’enfrontament de demà no serà gens senzill després de la gran nit d’handbol viscuda ahir al Palau. “Tinc experiència i aquests partits acostumen a ser complicats. Després d’una gran victòria l’equip tendeix a relaxar-se i si no sortim des del primer minut concentrat tindrem problemes. El Bada Huesca ve creixent els darrers anys i segur que no vindran de vacances al Palau”. 

Tot i el gran nombre de partits acumulats les darreres setmanes i el cansament acumulat, Fernández és optimista per al xoc davant del Huesca. “El que més costa és l’entrenament d’avui però hem d’estar preparats per tot. Sabem que ens queda aquest partit i dos més la setmana vinent i després l’aturada de les seleccions. Hem d’estar concentrats en aquests tres partits i treure’ls com sigui”.

Convocatòria del FC Barcelona

Aquests són els jugadors escollits per Carlos Ortega per disputar la vuitena jornada de la Lliga Sacyr Asobal: 

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Aleksander Cenic (3), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Ludovic Fàbregas (72), Pablo Urdangarín (77), Luis Frade (82) i Ali Zein (90). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut