Barça – PSG: Triomf de prestigi a Europa (30-27)

Els culers guanyen al Palau Blaugrana per seguir líders al grup B de la Champions

Gran victòria blaugrana davant el PSG (30-27). Els culers han sumat dos punts de molt prestigi en un partidàs al Palau Blaugrana, i es mantenen al capdavant de la classificació del grup B de la Champions després de cinc jornades (quatre victòries i una derrota).

Intensitat màxima

Des de l'inici, el partit ha estat marcat per una intensitat espectacular sobre la pista, amb dos dels millors equips del món cara a cara. Els porters han estat dels més destacats a la primera meitat, marxant al descans amb un baix marcador (13-13), i amb un gran Gonzalo a la porteria blaugrana.

El Barça decideix

Ja a la segona part, primer una bona ratxa anotadora del francès N'Guessan i posteriorment del seu compatriota Dika Mem, han catapultat al Barça en atac, i sumat a que les grans aturades de Pérez de Vargas continuaven sota pals (ha acabat amb 17 parades), han permès al Barça arribar amb certa comoditat als instants finals.

Finalment, victòria molt treballada dels culers (30-27) que es mantenen primers del grup B de la Champions amb un triomf de prestigi davant el PSG.

Barça, 30
PSG, 27

Barça: Pérez de Vargas (-), Makuc (3), Fàbregas (4), Dika Mem (7), N'Guessan (4), Aleix Gómez (3), Ariño (1) -set inicial-, Leo Maciel (-), Ali Zein (1), Thiagus Petrus (-), Luís Frade (-), Langaro (1), Richardson (1), Ángel Fernández (2), Blaz Janc (3).
PSG: Vincent Gérard (-), Luka Karabatic (1), Henrik Hansen (-), Nikola Karabatic (1), Remili (4), Steins (3), Adama Keita (-) -set inicial-, Kristopans (3), Mikkel Hansen (7),  Szyprak (-), Prandi (4), Grebille (2), Kounkoud (1), Ferran Solé (-).
Parcials: 1-2 / 4-2 / 6-5 / 8-8 / 10-11 / 13-13 (descans) 15-14 / 17-16 / 19-18 / 24-21 / 26-24 / 30-27 (final)
Àrbitres: Robert Schulze, Tobias Tönnies