Pensant en la Lliga

Pensant en la Lliga

El Barça sumarà el sisè partit oficial en només 11 dies

El Barça es veurà les cares amb el Recoletas At. Valladolid (12 h, Gol TV) per jugar la setena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Aquest xoc serà el sisè en 11 dies que els homes de Carlos Ortega han hagut de disputar durant aquest tram de la temporada. 

Els blaugranes van jugar dijous davant del Dinamo de Bucarest i van sumar una nova victòria només 48 hores abans de fer-ho davant del Fraikin Granollers a la Lliga. Malgrat aquest ritme de partits, els blaugranes afronten el partit davant del Valladolid amb la intenció de seguir liderant la classificació de l’Asobal. Els d’Ortega es mantenen invictes en les cinc jornades que han disputat fins al moment i lideren amb comoditat la classificació a la Lliga. 

Ariño: “No es té temps per descansar, però hem de canviar el xip”

L’extrem català Aitor Ariño qui va retornar a l’equip ara fa dues setmanes després de superar una lesió de sis mesos al genoll, s’ha mostrat confiat en el rendiment de l’equip. “L’equip estava dolgut per la derrota a la Super Globe, però el partit davant el Dinamo de Bucarest va donar confiança i vam poder demostrar la nostra defensa, que era molt important per a nosaltres”. 

Tot i no tenir gaire temps de descans, Ariño sap que l’equip ha de sumar dos punts més a la Lliga per continuar liderant la classificació. “No es té temps per descansar, però hem de canviar el xip. Farem una sessió de recuperació i prepararem el partit de Valladolid amb vídeo i que ens serveixi per anar millorant i agafar automatismes. Ells ens posaran les coses molt difícils en un pavelló com Huerta del Rey, mític per l’handbol i sempre és especial jugar allà“.

A nivell personal es troba còmode després de molts mesos fora de les pistes de joc. “A nivell personal acabo de sortir de la lesió i porto cinc o sis partits però em noto molt bé i les sensacions amb la cama són cada vegada millors i agafant confiança”.

Dues baixes per a Valladolid

Ortega no podrà comptar amb dos jugadors importants. El primer és Blaz Janc que ja no va poder participar enel partit de Champions en travessar un procés febril. L’altre és el pivot francès Ludovic Fàbregas, que tampoc viatjarà amb l’equip per motius personals. En aquest cas és per motius molt especials, ja que Fàbregas i la seva parella esperen el naixement del seu primer fill. 

Convocatòria del FC Barcelona:

Aquests són els jugadors escollits per l’entrenador blaugrana per jugar la setena jornada de la Lliga Sacyr Asobal: 

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Aleksander Cenic (3), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Ángel Fernández (32), Artur Parera (33), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Luis Frade (82) i Ali Zein (90). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut