Fraikin Granollers - Barça: El derbi és blaugrana (34-40)

Els culers s'emporten un gran triomf per seguir intractables a la Lliga i oblidar la derrota a la Super Globe

Tocava canviar el xip i així ha estat. Els culers han deixat enrere la derrota a la Super Globe de la passada setmana i han tornat al camí de la victòria. El Barça s'ha emportat el derbi davant el Fraikin Granollers (34-40) en un partit molt disputat que permet als barcelonistes seguir intractables a la Lliga Asobal, amb cinc victòries en cinc partits.

Estira-i-arronsa inicial

El matx ha iniciat de manera igualada, amb tots dos equips alternant-se al capdavant del marcador sense aconseguir desempallegar-se del rival. Com a curiositat, cal destacar que el gol d'Ariño que ha suposat el 7-7 al marcador, ha estat el gol 30.000 del Barça a l'Asobal. Un gol que, a més, iniciaria un parcial de 0-5 per als culers que començaria a obrir escletxa.

A poc a poc, els homes de Carlos Ortega han començat a manar al marcador per acabar marxant al descans amb un bon 13-19, amb una bona actuació de Maciel sota pals (set aturades a la primera part), i amb Aleix, Dika Mem, Ariño i Makuc força endollats en atac.

Sentència culer

Ja a la segona meitat, els culers no han donat opció de reacció al Granollers situant-se amb un contundent +9 durant gran part del període. Tot i així, a les acaballes del matx, un gran parcial local de 8-4 ha situat al Granollers a cinc gols (30-35), però el Barça ha sabut aguantar a la perfecció per acabar sentenciat el matx (34-40), amb un Aleix Gómez molt encertat en atac que ha acabat el duel amb 10 dianes.

Finalment, victòria clara dels blaugrana que continuen intractables a la Lliga Asobal amb cinc victòries en cinc partits.

Fraikin Granollers, 34
Barça, 40

Fraikin Granollers: Rangel Luan (-), Chema Márquez (13), Esteban Salinas (2), Àlex Márquez (7), Antonio García (4), Víctor de Sande (4), Adrià Martínez (2) -set inicial-, Marc Guàrdia (-), Joan Amigó (-), Oriol Rey (-), Jan Gurri (-), Edgar Pérez (-), Pol Valera (2).
Barça: Leo Maciel (-), Makuc (6), Fàbregas (1), Dika Mem (5), N'Guessan (3), Blaz Janc (1), Ariño (6) -set inicial-, Thiagus Petrus (-), Aleix Gómez (10), Ali Zein (2), Frade (3), Richardson (-), Martí Soler (-), Langaro (3).
Parcials: 4-3 / 7-7 / 8-11 / 10-13 / 12-16 / 13-19 (descans) 17-22 / 19-27 / 24-31 / 28-35 / 31-36 / 34-40 (final).
Àrbitres: Álvarez Menéndez i Friera Cavada