Magdeburg-Barça: El sisè títol de la Super Globe haurà d'esperar (33-28)

Els blaugranes han caigut derrotats davant el conjunt alemany, que s'ha mostrat inalterable davant els cops dels de Carlos Ortega

La sisena Super Globe haurà d'esperar. El Barça ha caigut derrotat a Jiddah davant el Magdeburg: 33-28. Els de Carlos Ortega no han pogut sostenir el ritme dels alemanys i el títol intercontinental s'ha escapat.

Ritme frenètic. Així s'ha presentat la final entre el Magdeburg i el Barça. Una electricitat que s'ha traslladat a les porteries, poc impermeables. Perquè han sofert una pluja de gols equilibrada només començar. Al costat blaugrana, Mem ha portat la batuta anotadora.

Els porters arrenquen les mínimes distàncies...

Cap equip s'ha pogut desempallegar de l'altre fins a l'aparició dels porters. La primera parada de Gonzalo Pérez (minut 11) juntament amb la imposició de la defensa culer ha propiciat un curt distanciament: 9-11. Un +2 insuficient per presenciar la reacció alemanya. Quan ha comparegut el porter rival, Green, el conjunt alemany ha pintat un context inèdit; un +3 que ha imperat fins al descans: 19-16.

... però els alemanys s'apoderen del lluminós

El Barça s'ha resistit a veure's per sota en l'electrònic. Però el Magdeburg ha mantingut el pols en l'efectivitat llançadora. I fins i tot s'ha elevat fins al +4 tot i les intervencions del capità barcelonista. Una figura que ha catapultat els de Carlos Ortega, que s'han apropat en l'electrònic. Sense rendir-se, i amb el suport del directiu responsable de l'handbol, Joan Solé, han intentat capgirar la dinàmica.

Però no ha pogut ser, perquè el Magdeburg no ha mostrat fissures; especialment, en defensa. I, d'aquesta manera, la Super Globe s'ha escapat per als blaugranes, que no han pogut sumar el tercer títol del curs i la sisena copa intercontinental.

Magdeburg, 33
Barça, 28

Magdeburg: Green (-), Chrapkowski (-), Magnusson (7), Petterson (2), Mertens (4), Gullerud (1) i O'Sullivan (1) -set inicial- Jensen (-), Preuss (1), Damgaard (4), Kristjansson (-), Hornke (1), Weber (5), Saugstrup (4), Bezjak (-), Smits (-)
Barça: Pérez de Vargas (-), Ariño (1), Aleix Gómez (7), Fabregas (4), Mem (10), Langaro (2) i Makuc (3) -set inicial- Petrus (-), Zein (-), Frade (-), Richardson (-), N'Guessan (-), Janc (1) i Ángel Fernández (-)

Parcials: 5-5; 9-10; 11-12; 15-13; 18-15; 19-16 // 23-20; 26-22; 28-24; 29-25; 33-25; 33-28

Àrbitres: Gubica Matija i Milosevic Boris