Preparats per tornar a l’Asobal

Preparats per tornar a l’Asobal

Els blaugranes han tingut poc temps de preparació però aspiren a mantenir-se invictes a la Liga Sacyr Asobal

Menys de 40 hores després de vèncer al HC Motor a la segona jornada de la Champions i col·locar-se líders del seu grup, el Barça afrontarà un nou partit, en aquest cas davant del Bidasoa Irún corresponent a la tercera jornada de la Lliga Sacyr Asobal. 

Els de Carlos Ortega només han pogut preparar aquest xoc amb un entrenament però els blaugranes ja saben que aquest ritme serà l’habitual duran tota la temporada i s’han d’habituar a això “Entrenem durant la setmana pensant en els dos partits” ha reconegut el pivot portuguès Luis Frade. “Tenim poc temps per preparar el partit però ja coneixem al Bidasoa i coneixem com juguen, el seu model de joc, el seu entrenador i el seus jugadors”. 

Un rival complicat a la seva pista

La temporada passada, els bascos van finalitzar la temporada en segona posició i el Barça sap que serà un partit força complicat per mirar d’endur-se els dos punts de la seva pista. “És molt difícil de jugar allà. El pavelló està sempre ple i haurem de donar-ho tot per emportar-nos la victòria” ha assenyalat Frade. Els bascos va empatar el primer partit de lliga però ja van vèncer a la segona jornada i estan situats en cinquena posició. 

El tècnic blaugrana no podrà comptar encara amb Tim N’Guessan que segueix recuperant-se de la lesió al bessó de la seva cama, ni amb Luka CIndric que va ser operat la setmana passada. Aitor Ariño, que està a la seva última fase de recuperació, tampoc viatjarà amb l’equip. Ortega tornarà a comptar amb tres jugadors del Barça B com són Martí Soler, Artur Parera i Juan Palomino que estan ajudant l’equip des de la pretemporada a Encamp. 

Convocatòria del FC Barcelona

Carlos Ortega ha convocat els següents jugadors per afrontar la tercera jornada de la Lliga Sacyr Asobal: 
Gonzalo Perez de Vargas (1), Dika Mem (10), Blaz Janc (18), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Angel Fernández (32), Domen Makuc 35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Luis Frade (82), Ali Zein (90), Martí Soler (23), Artur Parera (33) i Juan Palomino (44).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut