Presentades les quatre incorporacions del Barça d'handbol

Presentades les quatre incorporacions del Barça d'handbol

Leo Maciel, Melvyn Richardson, Ángel Fernández i Ali Zein han fet la roda de premsa oficial juntament el directiu de la secció, Joan Solé

La temporada oficial ja ha començat i el Barça d’handbol, després d’haver fet un ple de triomfs i títol el curs passat, ja suma dos trofeus aquest any: la Supercopa d’Espanya i la Supercopa Catalunya. I ho ha fet amb cares noves, tant a la banqueta com sobre el parquet. Precisament aquest dimarts, els quatre fitxatges del Barça han passat per la sala de premsa del Palau Blaugrana, on han estat presentats oficialment.

Leo Maciel, Melvyn Richardson, Ángel Fernández i Ali Zein han parlat de les seves primeres setmanes com a culers i dels objectius que es marquen aquest curs. També ha estat present en l’acte el directiu responsable de la secció, Joan Solé, que s’ha mostrat satisfet amb l’inici: "L’equip està molt il·lusionant, funciona. L’inici de temporada està sent espectacular i estem molt contents. Tenim un gran projecte guanyador”.

 

Tots quatre jugadors s’han mostrat conscients que repetir els èxits del Barça dels últims anys és molt complicat, però que donaran el millor d’ells mateixos per seguir aixecant títols. Un gran repte, un somni, un pas definitiu en la carrera com a jugador o un lloc ideal per créixer. Cadascú ha valorat el seu fitxatge a la seva manera, però tots tenen clar el seu objectiu: ajudar l’equip per poder seguir fent història.

Leo Maciel: "És un gran repte"

"Estic molt feliç de ser aquí. És un gran repte per a mi. M’estic adaptant bé a l’equip, que m’ha tractat molt bé, i vull aportar el meu granet de sorra des de la porteria".

"Treballar amb Tomas Svensson és fantàstic. Ens transmet moltíssim. Ell ha viscut la porteria i moltes vegades ens dona consells, petits detalls que ens van molt bé, que són fruit de la gran experiència que té en aquesta posició".

mini_2021-09-21_PRESENTACIOFITXATGESFCBHANDBOL_08

Richardson: "Volia viure aquesta experiència"

"Estic molt content, és un gran somni per a mi. Quan era jove sempre mirava partits del Barça i pensava que, algun dia, m’agradaria viure aquesta experiència. Ara sóc aquí i tinc ganes d’aprendre i de guanyar amb aquest equip. Sé que aquí es donen totes les condicions per seguir creixent, amb els millors jugadors del món en el millor club del món". 

"Donaré el màxim per aquest club. Sóc un competidor i vull guanyar-lo tot. Tinc molta gana per seguir aprenent una nova forma de jugar a l'handbol. Això serà molt important per al meu creixement". 

"Estic molt content per com està sortint tot. Ja coneixia als meus companys i m’estan ajudant en l’adaptació. Quan em va trucar el Barça no m’ho vaig pensar perquè volia viure aquesta experiència". 

mini_2021-09-21_PRESENTACIOFITXATGESFCBHANDBOL_10

Ángel Fernández: "Sóc al lloc adequat en el moment adequat"

"És molt important per a mi ser aquí, el pas final en la meva carrera. És el millor club del món i sé que estic en el lloc adequat en el moment adequat".

"El nivell d’exigència és màxim, però m’agrada, i estic motivat i emocionat per poder aconseguir tots els títols". 

mini_2021-09-21_PRESENTACIOFITXATGESFCBHANDBOL_13

Ali Zein: "Estic intentant adaptar-me el més ràpid possible"

"Estic molt content de ser aquí, amb aquests grans jugadors. Ser el primer egipci és molt maco i estic feliç per poder representar el meu país, però encara ho estaré més, i més orgullós, si aconseguim guanyar títols".

"A la meva selecció juguem amb un sistema semblant al del Barça, amb matisos. Estic intentant adaptar-me el més ràpid possible. Al principi va ser complicat, però intento millorar cada dia i donar el màxim per ajudar l’equip. Els meus companys m’estan ajudant a que sigui més fàcil".

mini_2021-09-21_PRESENTACIOFITXATGESFCBHANDBOL_14

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut