Barça -  Viveros Herol Nava: Ofereixen la primera victòria al Palau (44-34)

Barça - Viveros Herol Nava: Ofereixen la primera victòria al Palau (44-34)

Els blaugranes, en un partit igualat tot i el resultat final, han sumat la segona victòria en la Lliga Sacyr Asobal

Ofereixen la primera victòria al Palau Blaugrana. El Barça de Carlos Ortega s'ha presentat a l'afició blaugrana amb un triomf treballat davant el Viveros Herol Nava (44-34). Melvyn Richardson, amb 13 gols, ha estat el màxim anotador d'un partit que ha comptat amb un intercanvi de cops fins als instants finals, on el Barça s'ha desmarcat del rival. 

L'estrena de l'ASOBAL 2021/22 al Palau Blaugrana ha tingut uns teloners de luxe. Per una banda, els trofeus assolits de la Supercopa d’Espanya i la de Catalunya. I, per altra banda, Gonzalo Pérez de Vargas ha exhibit al públic culer el trofeu que l’acredita com a millor porter del curs passat, Dika Mem, el de millor lateral dret, Ludovic Fàbregas, el de millor pivot, Thiagus Petrus, el de millor defensor i Raúl Entrerríos, el de millor central i MVP. 

Primera part de distàncies curtes

Acabats els homenatges, la jornada 2 ha arrancat amb les aturades de Maciel i Pleh. Unes figures que ràpidament han vist com els gols han començat a imposar-se. En un intercanvi de cops, el Viveros Herol Nava ha imposat el seu discurs. Contrarestat pel joc veloç dels de Carlos Ortega, que han revertit la superioritat segoviana amb un incontestable parcial de 6-1. 

El 8-5, amb Richardson i Janc copant els números anotadors, el Barça ha semblat agafar embranzida en el matx. Un miratge, perquè el conjunt visitant s'ha resistit a caure derrotat en la primera meitat i s'ha mantingut a prop dels culers. El 19-16 ha tancat un primer període d'alternatives. 

Agafen volada

A la represa, els barcelonistes han maldat per desempallegar-se del Nava. Amb el 66 i el 20 blaugranes portant la batuta anotadora, el Barça ha engrandit les diferències a cinc dianes. Un marge que s'ha sostingut en el temps, igual que l'efectivitat golejadora de Richardson.

Els joves blaugranes han agafat el relleu de cara a porteria. Palomino i Soler han situat un avantatge de set gols: 35-28. Els focus també s'han girat cap als tres pals del Barça. Perquè la irrupció de Gonzálo Pérez de Vargas també ha contribuït a la consolidació dels d'Ortega en l'electrònic. 

D'aquesta manera, el Viveros Herol Nava no ha pogut aportar més arguments per negar el triomf del Barça, que s'ha impulsat fins al 44-34 final. La segona victòria culer en la Lliga Sacyr Asobal, la primera al Palau Blaugrana ha costat, però ha arribat. Ara, el següent repte en aquests primers compassos de temporada és el HC Motor en l'EHF (23 de setembre, 18.45 hores). 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 44
Viveros Herol Nava, 34

Barça: Maciel (-), Janc (2), Petrus (-), Makuc (5), Langaro (5), Richardson (13) i Frade (5) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Fernández (-), Parera (1), Aleix (5), Soler (5), Zein (2), Palomino (1) i Pujol (-)
Viveros Herol Nava: Haris Pleh (-), Vujović (2), D'Antino (7), Tsanaxidis (3), Moyano (6), Mota (-) i Prokop () -set inicial- Patotski (-), Carro (-), Rosales (1), Djukic (3), Carlos Villagrán (-), Prokop (3), Arce (2), Smetanka (3), Herranz (2) i Óscar Marugán (2)

Parcials: 2-4; 8-5; 11-10; 12-11; 15-14; 19-16 / 23-18; 26-22; 30-25; 35-28; 39-32; 44-34

Àrbitres: Alberto Macías i Ernesto Ruiz

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut