Flensburg - Barça: Estrena victoriosa a la Champions (21-25)

Els culers han guanyat un matx molt disputat en el debut de la temporada a Europa

El vigent campió ha iniciat la defensa del títol de la millor manera. Els culers han superat al Flensburg (21-25) en l'estrena a la Champions, en un partit molt disputat on finalment els barcelonistes s'han emportat la victòria. Un magnífic Gonzalo Pérez de Vargas, amb 16 aturades, ha guiat el triomf blaugrana.

Inici disputat

Els culers ràpidament han manat al marcador però sempre amb marcadors ajustats, obligant al Frensburg a anar a contracorrent en tot moment, amb bons minuts de Dika Mem en atac. La part negativa de la primera part ha estat Luka Cindric, que s'ha retirat del terreny de joc adolorit de la seva espatlla esquerra.

Les grans aturades de Gonzalo sota pals, han permès al Barça marxar al descans per davant (10-13) i amb només 10 gols encaixats, però amb tot per decidir en una pista molt complicada.

Saben patir

Ja a la segona meitat, l'exhibició de Pérez de Vargas a la porteria barcelonista no s'ha aturat, i l'encert ofensiu ha seguit liderat per Dika, juntament amb el seu compatriota Richardson i Aleix Gómez. Tot i així, les bones intervencions també de Benjamin Buric a la porteria local, no han permès al Barça trencar el partit, i fins als darrers instants ha hagut de mantenir l'avantatge.

Finalment, victòria per 21-25 i inici victoriós del vigent campió, que buscarà revalidar el títol aquesta temporada.

SG Flensburg, 21
Barça, 25

SG Flensburg: Buric (-), Wanne (6), Steinhauser (2), Golla (1), Mensing (6), Mensah Larssen (3), Gottfridsson (3) -set inicial-. Helmersson (-), Jensen (-), Bult (-), Svan (-), Van Oettingen (-), Jakobsen (-), Lindskog (-).
Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (5), Dika Mem (7), Ludovic Fabregas (2), Thiagus Petrus (-), Ali Zein (1), Ángel Fernández (1) -set inicial-. Maciel (-), Cindric (-), Janc (-), Soler (-), Makuc (-), Langaro (1), Richardson (6), Frade (2).
Parcials: 1-3 / 3-5 / 5-7 / 7-10 / 8-11 /10-13 (descans) 12-15 / 16-17 / 16-19 / 17-19 / 18-22 / 21-25 (final)
Àrbitres: Brunner, Salah, Petersen