El camí per revalidar el títol comença a Flensburg

El camí per revalidar el títol comença a Flensburg

Els blaugranes volen ser els primers a repetir el títol de manera consecutiva des que es juga la Final 4 a Colònia (20.45 h, Esport3 i Dazn)

Els aficionats blaugrana encara tenen a la retina el record de l'última Final a Quatre guanyada el mes de juny passat a Colònia (Alemanya). El Barça es va convertir en el campió europeu per desena vegada a la història de la secció. I el camí per repetir l’èxit aconseguit ara fa tres mesos a la ciutat alemanya comença precisament en una altra localitat del mateix país, Flensburg. 

El Barça retrobarà un dels seus exjugadors aquesta nit quan comenci a rodar la pilota. El porter Kevin Möller, que va jugar tres temporades a Barcelona i que va deixar el Club aquest estiu, és un dels referents dels alemanys. 

Ortega: “Hem d’intentar jugar amb un ritme alt per a que el partit se’ls faci llarg”

Ortega és un bon coneixedor del rival dels blaugranes gràcies a la seva experiència com a entrenador al Hannover alemany les darreres temporades i per això ha destacat: "Tenen una defensa 6-0 molt forta i malgrat alguna baixa que tenen hem d’intentar jugar amb un ritme alt perquè el partit se’ls faci llarg. És un equip que fa molt de temps que juguen junts i sap a què juguen en atac, però crec que he destacat la seva defensa tan forta”. 

El tècnic malagueny sap de la exigència d’aquesta competició i ha assenyalat que La Champions és una competició especial i guanyar a Alemanya no és fàcil mai davant d’un equip que sempre opta per guanyar la Bundesliga juntament amb el Kiel”. Malgrat que encara les autoritats alemanyes no permetin l’afluència de públic als pavellons de manera total, els blaugranes es trobaran una afició que donarà suport als seus jugadors en un bon nombre. 

Precedents favorables

Tots dos equips s’han vist les cares en 10 ocasions amb un balanç favorable per als blaugranes de vuit victòries i dues derrotes. De fet, el Barça ha guanyat els sis últims enfrontaments que han jugat tots dos equips i espera augmentar aquesta ratxa per començar bé la competició d’aquest any. 

Convocatòria del FC Barcelona:

El preparador culer ha convocat els jugadors següents per al primer partit de la Champions: 

Gonzalo Perez de Vargas (1), Dika Mem (10), Blaz Janc (18), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Angel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fabregas (72), Luis Frade (82), Ali Zein (90), Martí Soler (23) i Artur Parera (33).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut