Ja comença el que és bo

Ja comença el que és bo

El Barça obrirà la Lliga Sacyr Asobal a la pista del BM Logroño

Després de guanyar els dos primers títols de la temporada, els de Carlos Ortega s’estrenaran dissabte a les 12 h (Gol TV & La Liga Sports TV) davant el BM Logroño La Rioja, tercer classificat de la temporada passada. 

Els blaugranes ja comencen una temporada atapeïda de reptes. El primer, repetir els èxits de la temporada passada, on van conquerir els sis títols en joc. Aquest any, a més, hauran de sumar-n’hi un, la Super Globe, que no es va poder disputar durant la campanya passada atesa la pandèmia de la Covid 19. 

Per al lateral esquerre brasiler Haniel Langaro, “Començar la lliga davant d’un rival com el Logronyo que és dur, sabem que serà difícil. Han canviat uns quants jugadors però mantenen la mateixa línia de joc. Hem de començar la lliga guanyant i hi anem per guanyar els dos primers punts de la temporada. Crec que no hi ha millor manera de començar la competició que jugant contra ells, que ens exigirà lluitar i ens ajudarà moltíssim”. Per al brasiler, aquest serà un partit especial, ja que va jugar amb el Logronyo ara fa uns quants anys. “Personalment em sento molt bé. De mica en mica em vaig integrant una mica més amb l’equip i tinc moltes ganes de començar la lliga. Va ser casa meva durant una temporada i mitja i tornar-hi sempre és especial, com ho serà per al Thiagus i l’Ángel”.

Ortega no podrà comptar per a l’inici de la Lliga Sacyr Asobal amb tres jugadors del primer equip. A banda d’Aitor Ariño, que segueix el seu procés de recuperació, i la baixa de la Supercopa d’Espanya Timothey N’Guessan, s’hi ha sumat la del lateral dret francès Dika Mem, que arrossega unes molèsties al turmell dret i el tècnic s’ha estimat més donar-li descans.

Convocatòria del Barça

El preparador culer ha convocat els jugadors següents per al primer partit de lliga: 

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Blaz Janc (18), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Luis Frade (82), Ali Zein (90), Martí Soler (23), Aleksander Cenic (23), Artur Parera (33)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut