Barça-Fraikin Granollers: Conquereixen la 21a Supercopa de Catalunya blaugrana! (36-26)

Els de Carlos Ortega s'imposen a la final en un bon partit culer i sumen el segon títol en 72 hores

Dos títols en 72 hores. El Barça s'ha imposat al Fraikin Granollers (36-26) a la final de la Supercopa de Catalunya en un partit dominat de principi a fi per als de Carlos Ortega, però que el conjunt rival no s'ha rendit en cap moment. Un dels moments clau del matx han estat les aturades de Maciel, que han mantingut al Barça per davant i els cinc gols culers amb inferioritat numèrica de dos jugadors a la primera meitat. Després de conquerir la Supercopa d'Espanya aquest dimarts el Barça suma un nou títol, la 21a Supercopa de Catalunya blaugrana.

Bon inici culer

El Barça ha començat molt bé el matx, amb les idees clares en atac i en defensa. Un fet que ha situat els de Carlos Ortega per damunt en el marcador (4-0). Poc a poc, amb el pas dels minuts el Granollers ha anat retallant la diferència i del 9-4 s'ha passat al 9-8 amb un parcial del Granollers de 0-4. En aquest moment el Barça ha patit dues expulsions i ha deixat als culers en inferioritat numèrica.

Els blaugrana han firmat un espectacular parcial de 5-0 en un dels moments més complicats del matx, juntament amb una gran actuació del porter Maciel sota pals que ha evitat qualsevol reacció del Granollers. Finalment, el matx ha anat al descans amb el 15-11 favorable al Barça.

Sentencien un nou títol

El Barça ha sortit molt bé a la segona meitat i amb la bona actuació, novament, de Maciel i tres gols seguits de Langaro la diferència en el marcador s'ha ampliat fins al 19-11 (min 35).

Melvyn Richardson i Cindric han liderat l'atac culer davant un Granollers que no podia aturar l'ofensiva dels de Carlos Ortega (29-18, min 47). Tot i així, el Granollers ha sabut reaccionar mitjançant Pol Valera i el marcador s'ha ajustat a tan sols dues dianes (33-25, min 55). El Barça no ha permès que el marcador canviés de dominador i els de Carlos Ortega han aixecat la 21a Supercopa de Catalunya, el segon títol del curs en tan sols 72 hores.

Barça, 36
Fraiikin Granollers, 26

Barça: Leo Maciel (-), Thiagus Petrus (1), Melvyn Richardson (6), Ludovic Fàbregas (4), Luka Cindric (5), Blaz Janc (2) i Ángel Fernández (2) -set inicial-, Luís Frade (1), Domen Makuc (2), Ali Zein (2), Aleix Gómez (1), Dika Mem (2), Martí Soler (2) i Aleksandar Cenic (1).

Fraikin Granollers: Rangel Luan (-), Pol Valera (5), Àlex Márquez (3), Esteban Salinas (1), Antonio García (2), Sergi Franco (1) i Adrià Martínez (2) -set inicial-, Marc Guàrdia (-), Oriol Rey, Joan Amigó (3), Jan Gurri (1), Chema Márquez (4), Édgar Pérez (3), Gerard Domingo i Víctor de Sande (1).

Parcials: 5-1, 7-3, 9-5, 9-8, 12-8, 15-11 (descans), 19-11, 24-18, 27-18, 30-20, 33-25, 36,-26.

Àrbitres: Andreu Marin i Ignacio Garcia.