El segon títol de la temporada en joc

El segon títol de la temporada en joc

El Barça es veurà les cares amb el Fraikin Granollers per aconseguir el segon títol de la temporada

Si dissabte passat l’equip de Carlos Ortega va guanyar el primer títol de la temporada en vèncer l’Abanca Ademar León per 30-27, avui el Barça es veurà la cara amb el Fraikin Granollers per tal de revalidar el títol de la Supercopa de Catalunya (Barça tv/Esport3 20.45 h). Els dos equips es tornaran a trobar després de dues setmanes en un partit amistós al Torneig Ciutat de Granollers on els blaugranes van vèncer per 27-39 i que va representar el debut de Carlos Ortega com a entrenador culer. 

El Granollers és un equip que juga molt bé en joc posicional i que fa molts anys que juguen junts “ha destacat Ortega per afegir que “Juguen molt bé en el joc tàctic i amb molt joc amb el pivot que ens va generar molts problemes i ens hem de centrar a millorar aquest aspecte del joc”. El tècnic del Barça sap de la importància de sumar títols i és per això que és conscient de la importància del partit “El fet que el títol de la Supercopa d’Espanya ens costés una mica pot ser un punt positiu i un partit Barça - Granollers és sempre de màxima rivalitat”.

N’Guessan, lesionat

El preparador barcelonista disposa de tots els jugadors llevat d’Aitor Ariño, que es continua recuperant de la lesió que va patir al genoll la temporada passada i del francès Timothey N’Guessan, que al partit de la Supercopa d’Espanya va lesionar-se i estarà fora unes quatre setmanes per un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama dreta. 

Convocatòria

D’aquesta manera, l’equip repeteix la convocatòria de la Supercopa d’Espanya i canvia el lesionat N’Guessan pel jove del Barça B Aleksandar Cenic. Aquesta és la llista definitiva:

Pérez de Vargas (1), Mem (10), Janc (18), Aleix (20), Petrus (22), Cindric (25), Fernández (32), Makuc (35), Langaro (37), Maciel (40), Richardson (66), Fàbregas (72), Frade (82), Zein (90), Soler (23) i Cenic (3)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut