El Trafford Handball Club visita la Ciutat Esportiva

El Trafford Handball Club visita la Ciutat Esportiva

Un club anglès d’handbol visita el Barça per conèixer de primera mà els mètodes de treball culers

Anglaterra té una gran tradició esportiva en nombrosos esports. Però si un aficionat de l’esport escolta la paraula Trafford al moment pensa en el mític estadi del Manchester United d’Old Trafford on els Red Devils disputen els seus partits. Tot i així, a la ciutat del centre d’Anglaterra hi ha un club d’handbol, el Trafford Handball Club, que ha decidit passar per la Ciutat Esportiva per conèixer de primera mà la secció del Club. 

Els seu impulsor és Stan Belinski, un exjugador polonès d’aquest esport afincat a Manchester, que un dia va decidir abandonar la seva feina per fundar aquest club d’handbol. La raó de la seva visita és clara. El Barça és un referent mundial de l’handbol i la idea és poder traslladar la manera de treballar del Club a Manchester. “El fet d’estar visitant com treballa el Barça és un pas de gegant per a nosaltres i un orgull, i la idea és poder treballar de la mateixa manera a casa nostra” ha assenyalat Belinski.

L’handbol a casa nostra és un esport encara molt minoritari però la nostra idea és competir amb els equips formatius i poder replicar al nostre nivell el que es fa aquí” ha comentat el màxim representant del Trafford Handball Club. Un dels problemes que tenen per tenir més nois i noies jugant és la manca de coneixement de l’handbol al Regne Unit però també el fet de no disposar de les instal·lacions adequades per practicar l’esport però de mica en mica l’handbol a Anglaterra està aconseguint fer-se un forat entre el jovent anglès.

Un cop acabat l'entrenament el capità de l'equip, Gonzalo Pérez de Vargas, li ha lliurat una samarreta i una pilota signada per tot l'equip. A més, els anglesos han tingut la possibilitat de conèixer l'equip i poder parlar amb els components del Barça d'handbol. 

Una bona base per continuar creixent

El club disposa de 12 equips en totes les categories base i d'equips de nens i nenes que competeixen per tot Anglaterra. La lliga anglesa està dividida entre nord i sud i cada conferència té vuit equips cadascuna. D’aquesta manera, juguen una lliga regular per passar després als play-off

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut