El primer títol de la temporada en joc

El primer títol de la temporada en joc

Els blaugranes es veuran les cares amb l’Abanca Ademar León avui a les 21.30 h (Teledeporte)

Els homes de Carlos Ortega tenen aquest vespre l’oportunitat de conquerir el primer títol de la temporada si guanyen a l’Abanca Ademar León a la Supercopa d’Espanya que es celebra a Torrelavega (Cantabria). Els catalans porten tres setmanes de preparació i afronten aquest partit amb l’ambició de guanyar el primer títol de la temporada. En el cas de vèncer avui, el FC Barcelona guanyaria la seva desena Supercopa d’Espanya consecutiva i la 24a de la història de la secció

El tècnic culer va manifestar que “veig a l’equip amb molta il·lusió. És un títol més davant d’un equip amb molts jugadors nous i de qualitat que de ben segur que ens costarà”. A nivell personal, el malagueny ha comentat que “tinc els nervis de jugar-nos un títol i de qualsevol partit oficial. Però estic molt satisfet de la feina dels jugadors. Encara queden coses per millorar però crec que hi ha equip per competir”. 

Per la seva banda, el pivot francès Ludovic Fàbregas ha assenyalat que “L’equip té ganes de competir. Hem tingut una concentració un pel estranya per que hem tingut poques vacances però ara comença lo bo i tenim moltes ganes de jugar aquesta Supercopa d’Espanya per que hi ha un títol en joc”. Sobre els nous fitxatges d’aquesta temporada ha destacat que “Gairebé tots parlen castellà i només l’Ali no el parla però és un jugador que s’està integrant, mira de parlar i comunicar-se amb tothom i entendre el nostre joc i això és un punt molt positiu”. 

Ali Zein, alta per al partit

Ali Zein serà la gran novetat de la final atès que ja s'ha recuperat de la lesió que es va produir als Jocs Olímpics i que no l'ha permès entrenar-se amb normalitat amb la resta dels seus companys. Tot i així, en el partit amistós de fa dos dies ja va poder comptar amb uns minuts per anar agafant el ritme de competició.

Dimarts, una altra final

Dimarts tindran una nova oportunitat d'aixecar un títol si vencen al Fraikin Granollers a la final de la Supercopa de Catalunya, que es disputarà al Palau d’Esports de Granollers a partir de les 20.45 h (Esport3). 

Reconeixement als olímpics blaugranes

La Real Federación Española de Balonmano, organitzadora de la Supercopa d’Espanya, va celebrar una gala per presentar la lliga femenina d’handbol i abans de la presentació, va homenatjar als jugadors olímpics del Barça. Va tenir un reconeixement per als campions olímpics francesos que juguen al Club, Ludovic Fàbregas, Dika Mem, Timothey N’Guessan i Melvyn Richardson; a més dels jugadors de la selecció espanyola Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ángel Fernández i el recentment retirat Raúl Enterríos que van conquerir el bronze als passats Jocs Olímpics de Tòquio 2020. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut