El Barça d’handbol començarà la pretemporada el 16 d’agost

El Barça d’handbol començarà la pretemporada el 16 d’agost

Carlos Ortega començarà la trajectòria com a entrenador culer el pròxim dilluns 16 d’agost

El Barça 2021/22 ja sap quan començarà a defensar tots els títols que va conquerir la temporada passada. Els blaugrana s’estrenaran el dilluns 16 d’agost amb les pertinents revisions mèdiques i s’estaran entrenant a la Ciutat Esportiva fins al 20, quan els de Carlos Ortega viatjaran fins a Encamp per estar-se en terres andorranes fins al 24. Tot just acabar aquesta primera estada, els d’Ortega es desplaçaran a Granollers per jugar un partit el mateix dimarts 24 al Torneig Ciutat de Granollers per jugar davant el Frakin BM Granollers

Després d’uns dies a Barcelona d’entrenaments a la Ciutat Esportiva, els blaugrana jugaran un altre partit amistós el 2 de setembre a Santander davant el Liberbank Cantabria Sinfin, tot just abans de disputar la Supercopa al Pavelló La Albericia a les 20.45 h. 

La Supercopa, primer títol de la temporada

El primer cap de setmana de setembre es disputarà el primer títol de la temporada. El 4 de setembre es disputarà la Supercopa 2021 a Torrelavega (Cantàbria). Els blaugrana es veuran les cares davant de l’ABANCA Ademar León per mirar d’aconseguir el desè títol consecutiu i 24è de la història de la secció. 

Amb tots des del començament

El preparador blaugrana començarà amb tots els jugadors el mateix dia. La disputa dels Jocs Olímpics ha fet que enguany la pretemporada s’hagi endarrerit lleugerament, però la circumstància que fins a 12 jugadors blaugrana participin a Tòquio ha estat decisiva. Només quatre jugadors tindran unes vacances més llargues que la resta: Luka Cindric, Domen Makuc, Blaz Janc, que no es van classificar amb les seleccions respectives, i el lesionat Aitor Ariño.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut