El segon primer dia de Carlos Ortega al Barça

El segon primer dia de Carlos Ortega al Barça

Carlos Ortega ha signat contracte amb la presència del president Joan Laporta

Carlos Ortega ha tornat a trepitjar les instal·lacions del FC Barcelona però aquest cop com a entrenador del Barça d’handbol. De la mateixa manera que va fer-ho l’estiu del 1994, Ortega tornar a pertànyer a la disciplina culer. El nou tècnic culer ha signat contracte oficialment amb la presència del president del Club, Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste i el directiu responsable de la secció, Joan Solé. També hi eren presents Xavier Budó, responsable dels esports professionals i Enric Masip, assessor de la Junta Directiva. 

Acompanyat en tot moment de la seva dona Maria, han fet un recorregut pel Museu Josep Lluís Núñez, on han fet una visita per tota la instal·lació. Especialment han fet una parada a la part dedicada a l’handbol, on Ortega va ser un membre destacadíssim per engrandir la secció. Amb ell a l’equip, el Barça va conquerir sis de les deu Copes d’Europa i sis Lligues Asobal entre altres títols. El repte per a ell com a entrenador serà ampliar l’espai dedicat a l’handbol dins el Museu. 

Ortega: "Entrenar el Barça significa fer-ho al millor club del món"

“Entrenar el Barça significa fer-ho al millor club del món”

“Estic molt content de tornar a Barcelona, on vaig estar 11 temporades”

“Estic molt il·lusionat i amb molta responsabilitat davant el repte que tenim per endavant”

“Em considero treballador sens dubte, estudiós del meu equip i del rival, i ho donaré tot per mirar d’aconseguir els millors reptes per al Club”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut