El Barça ja coneix els seus rivals a la Champions

El Barça ja coneix els seus rivals a la Champions

Xavi Pascual tornarà al Palau amb el Dinamo Bucaresti la quarta jornada

El Barça ja sap quins seran els seus rivals a la propera edició de l'EHF Champions League. En el sorteig celebrat aquest migdia, els de Carlos Ortega han quedat enquadrats al Grup B on jugaran davant del PSG (França), FC Porto (Portugal), Kielce (Polònia), Flensburg (Alemanya), Veszprém (Hongria), Dinamo Bucaresti (Romania) i HC Motor (Ucraïna). D’aquesta manera, evitarà rivals com el Kiel, Vardar, Pick Szeged i Aalborg, al qual va derrotar a la final de la Champions només fa unes setmanes, fins als encreuaments abans de la Final a Quatre. 

Amb el calendari anunciat avui, el Barça estrenarà el títol a domicili i serà davant de l’actual campió alemany, el Flensburg, el 15-16 de setembre proper, on es retrobaran amb Kevin Möller, company fins a la temporada passada. Dues setmanes més tard viatjarà fins a Hongria per veure’s les cares amb el Veszprém hongarès. I la quarta jornada de la competició significarà el retorn de Xavi Pascual al Palau Blaugrana després de 12 temporades dirigint el Barça, però ara amb el seu nou equip, el Dinamo de Bucarest romanès. També es retrobaran amb Cédric Sorhaindo i Àlex Pascual, que han signat aquesta mateixa temporada amb els romanesos. Una setmana més tard, els blaugranes s’enfrontaran al PSG també a casa i tancaran la primera volta a la pista del Kielce. Aquí, les cares conegudes seran Nikola Karabatic, Mikel Hansen i Kamil Syprzak, tots ells amb passat culer.

Dates clau de la temporada Champions

La competició europea està previst que comenci el 15-16 de setembre i la disputa de la Final a Quatre a Colònia serà el cap de setmana del 18 i 19 de juny del 2022. 

Jornada 1: Flensburg – Barça
Jornada 2: Barça – HC Motor
Jornada 3: Veszprém – Barça
Jornada 4: Barça – Dinamo de Bucarest 
Jornada 5: Barça – PSG 
Jornada 6: FC Porto - Barça
Jornada 7: Kielce – Barça 
Jornada 8: Barça – Kielce 
Jornada 9: Barça – FC Porto
Jornada 10: PSG – Barça 
Jornada 11: Dinamo de Bucarest – Barça 
Jornada 12: Barça – Veszprém 
Jornada 13: HC Motor – Barça 
Jornada 14: Barça - Flensburg

** Les jornades podrien variar depenent de les necessitats televisives

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut