8 blaugranes nominats a l'equip ideal de la Lliga Sacyr ASOBAL

8 blaugranes nominats a l'equip ideal de la Lliga Sacyr ASOBAL

L'intractable campió barcelonista, juntament amb l'Ángel Ximénez Puente Genil, és qui més candidats presenta. Els aficionats ja poden votar

Un campió sublim en una temporada perfecta. El Barça de Xavi Pascual va aixecar la Lliga Sacyr ASOBAL amb ple de victòries. 34 en 34 partits gràcies a la contribució coral. Així doncs, de manera merescuda, vuit barcelonistes són candidats a l'equip ideal de la lliga.

Ara, el pes de tot l'equip en la construcció d'un triomf rere l'altre es veu reflectit en la nominació de vuit blaugranes. Es tracta de Gonzalo Pérez de Vargas, Aron Pálmarsson, Raúl Entrerríos, Dika Mem, Aleix Gómez Ludovic Fàbregas, tots ells amb opcions d'entrar un elenc replet de quirats, i Xavi Pascual, com a millor entrenador. A més a més, Thiagus Petrus opta al premi de millor defensa. 

Els aficionats seran els encarregats de confeccionar aquest 7 ideal de la 31a edició de la Lliga ASOBAL i de seleccionar qui és el millor defensa del curs. La votació ja ha arrencat en la pàgina web de la Lliga Sacyr ASOBAL. Hi ha temps fins al dilluns 28 de juny. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut