Abanca Ademar León-Barça: No afluixen (27-34)

Els de Xavi Pascual sumen un nou triomf a la competició domèstica en un partit dominat a la perfecció

Un nou triomf. El Barça s’ha imposat en la seva visita a l’Abanca Ademar León (26-34) en un matx dominant des de l’inici pels homes de Xavi Pascual. A la primera meitat els blaugranes han sabut trobar bones vies de llançament i a la segona, si bé els locals han aconseguit córrer més, el triomf i el domini del marcador ha estat culer. Abans de l’inici del partit Raúl Entrerríos ha rebut un reconeixement de l’Ademar de León, on va jugar sis temporades, en motiu del seu últim partit al Palacio de los Deportes de León.

Bona primera meitat blaugrana

El Barça s’ha posat per davant en el marcador ràpidament (2-7) i això ha obligat als de Manolo Cadenas a demanar un temps mort. Els culers han aconseguit accelerar molt els seus atacs i trobar bones vies de llançament, sobretot amb Palmarsson i Langaro. Xavi Pascual ha aprofitat per moure la banqueta i donar frescor a l’equip. El 12-20 al descans mostra la superioritat blaugrana a la primera meitat.

Firmen un nou triomf

A la segona meitat s’ha vist com l’Ademar de León era qui aconseguia córrer més, però els blaugrana no han deixat que els locals retallessin diferències en el marcador. Tot al contrari, aprofitant les aturades a les porteria culer i l’efectivitat blaugrana, sobretot de la mà de Dika Mem, Langaro i Fabregas. D’aquesta manera, el Barça s’imposa 27-34 i suma un nou triomf i es manté invicte una jornada més a la competició domèstica.

Abanca Ademar León, 27
Barça, 34

Abanca Ademar León: Dino Slavic, Gonzalo Pérez (3), Pedro Martínez (2), Natan Antonio Suárez (-), Andrew Donlin (5), Oleg Kisselev (3) i Adrián Casqueiro (2) –set inicial-, Khalifa Ghedbane (2), Erwin Jan (6), Jose Mario Carrillo (-), Jaume Fernández (2), Álex Lodos (1) i Mateusz Piechowski (-).

Barça: Pérez de Vargas (-), Jure Dolenec (4), Blaz Janc (2), Timothey N’Guessan (-), Dika Mem (5), Aron Pálmarsson (3) i Ludovic Fabregas (5) –set inicial-, Casper Mortensen (1), Raúl Entrerríos (1), Cédric Sorhaindo (-), Thiagus Petrus (-), Dioucou (2), Àlex Pascual (3), Haniel Langaro (7) i Luis Diogo Da Sousa (1).

Parcials: 2-3, 2-7, 5-10, 8-16, 10-18, 12-20 (descans), 15-23, 18-26, 19-29, 23-31, 23-33, 27-34.

Àrbitres: Jesús Escudero i Jorge Escudero