Els entrenadors de Champions escullen quatre culers

Els entrenadors de Champions escullen quatre culers

Xavi Pascual, Dika Mem, Ludovic Fàbregas i Thiagus Petrus, cadascú en la seva posició, formen part del 7 Ideal escollit entre els tècnics de la competició

Aquest divendres s’ha obert el període de votacions entre els aficionats per escollir el 7 Ideal de l’EHF Champions League 2020/21 a través del portal web de la competició. Abans, durant els dies previs a l’inici dels quarts de final, l’organisme europeu va fer públic el Millor Equip segons els entrenadors de la Champions. Una selecció en la qual el Barça, amb quatre membres, és l’equip amb més representació.

Xavi Pascual, com a millor entrenador; Dika Mem, com a millor lateral dret; Ludovic Fàbregas, com a millor pivot, i Thiagus Petrus, com a millor defensor. Quatre noms entre els millors de la Champions en la fase de grups i els vuitens de final.

I és que la trajectòria del Barça ha estat impecable, amb 14 victòries en els 14 partits de la fase de grups, i també doble triomf en l’anada i la tornada dels vuitens de final contra l’Elverum.

El 7 Ideal dels entrenadors el completaven Niklas Landin (porter), Niclas Ekberg (extrem dret) i Sander Sagosen (lateral esquerre), del THW Kiel; Jim Gottfridsson (pivot) i Hampus Wanne (extrem esquerre), del Flensburg-Handewitt; i Dylan Nahi (jugador jove), del PSG.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut