Barça – Angel Ximénez Puente Genil: Oportunitat per lligar el títol de Lliga!

Barça – Angel Ximénez Puente Genil: Oportunitat per lligar el títol de Lliga!

(19:30 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Els blaugranes poden certificar matemàticament l’onzè campionat consecutiu en cas d’empat o victòria al Palau Blaugrana

El Barça pot certificar aquest dilluns el títol matemàtic de Lliga Sacyr ASOBAL si empata o guanya el partit avançat de la jornada 30 contra l’Angel Ximénez Puente Genil al Palau Blaugrana. El conjunt de Xavi Pascual busca deixar sentenciat el campionat a sis jornades per al final després d’una trajectòria impecable, ja que actualment l’equip suma 27 victòries en 27 partits.

Els onze punts que separen ara mateix al Barça del Bidasoa Irún, el segon classificat, s’ampliarien a dotze en cas d’empat o tretze en cas de victòria contra el Puente Genil. Això, a falta de sis jornades per disputar-se (12 punts en joc) donaria el títol matemàtic al Barça, que sumaria d’aquesta manera la 28a Lliga de la història de la secció, la onzena de forma consecutiva.

Un descans abans d’assaltar el títol

L’equip ha tingut el cap de setmana de descans després de la victòria del divendres, també al Palau, contra el Dicsa Modular Cisne. Un partit en què el protagonisme va ser per als jugadors de casa. Tres dies després, els blaugranes s’entrenaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el mateix matí de partit, i a les 19:30 hores saltaran al parquet del Palau per deixar lligat el títol.

Xavi Pascual té les baixes per lesió de Luka Cindric, Aleix Gómez, Aitor Ariño i Casper Mortensen. D’aquesta manera, el tècnic té 16 jugadors disponibles del primer equip per afrontar el partit contra el Puente Genil de Paco Bustos, un equip que ocupa una meritòria vuitena posició amb 31 punts tot i les tres derrotes consecutives que encadena. L’última va ser aquest mateix dissabte a la pista del BM Nava.

El partit es disputarà aquest dilluns al Palau Blaugrana a les 19:30 hores amb aforament limitat, i també es podrà seguir en directe per Esport3 i LaLigaSportsTV a través del portal web d'Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut